Diskuse s wikipedistou:Jakub křelina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jan Polák (diskuse) 16. 11. 2013, 12:30 (UTC)

Hradiště Šance (Hostivař)[editovat zdroj]

Nemáš zač. Teď už aspoň víš, jak tvořit lepší články na Wikipedii, kterým nebude hrozit smazání. :-) --Jan Polák (diskuse) 16. 11. 2013, 12:30 (UTC)

Řehoř Barbarigo[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za vytvoření článku Řehoř Barbarigo. Vaše verze se však velmi podobá Vámi odkazovanému zdroji catholica. Nejedná se sice o celkové ctrl+c, ctrl+v, ale některé větné konstrukce jsou prakticky totožné. Pokud máte povolení k použití textu, zašlete ho prosím kolegům do Wp:OTRS. Jinak budou muset být editace obsahující Vaši verzi skryty. S pozdravem --Mates (diskuse) 23. 11. 2013, 18:24 (UTC)

Snažil jsem se psát podle sebe ale i opsat uvedl jsem zdroje a jsem tu nový tak se omlouvám moc jsem se snažil :D-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Jakub křelina (diskuse)
To je v pohodě, pouze musíte (musíš?) text „víc pozměnit“ :). Mimochodem, podívej se na úpravy, které jsme v článku (s Matesem) provedli, ať tvé wikivzdělání roste. A v případě potřeby se přirozeně neváhej na cokoliv zeptat. Zdraví --Mario7 (diskuse) 23. 11. 2013, 18:48 (UTC)
Aha, to je v pořádku, stane se, ty verze ale skryji raději. Díky za brzkou reakci :-). A s tím ptaním, co říkal Mario7, souhlasím, když nevíš (vzhledem ke smajlíku tykám, pokud to vadí, napiš :-)), zeptej se. Mimochodem, bahním se teď s hledáním zdrojů k tomu článku. Pokud máš ale čas, tak by mi hrozně pomohlo, kdybys je mohl dodělat a dohledat, já jsem použil jen ty, co jsi odkazoval. V tom tématu se zas tak nevyznám, psal jsem jen to, co jsem četl, takže by mi pomoc od více znalého pomohla (jistě se Ti bude lépe hledat). Postupovat při vkládání zdrojů můžeš podle Wp:Reference, "obšlehnout" to od toho, co jsem již do článku přidal, nebo se zeptat. S pozdravem --Mates (diskuse) 23. 11. 2013, 18:57 (UTC)