Diskuse s wikipedistou:Ivo Patta

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přestaňte vkládat texty chráněné autorským právem. --Elm 27. 1. 2011, 23:02 (UTC)

Sociální kapitál[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Sociální kapitál. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Celý Vámi vložený text trpí nedostatkem encyklopedického stylu. Prosím, odstraňte zejména věty sepsané v první osobě. --Beregund (diskuse) 9. 3. 2013, 10:06 (UTC)

Hezký den, cením si toho, že se snažíte vylepšovat českou Wikipedii, nicméně Vás musím upozornit, že nedodržujete dohodnutý Wikipedie:encyklopedický styl. Prosím, přečtěte si ten článek. Pro Vaši další tvorbu je důležitý. Wikipedie se netvoří zkopírováním sáhodlouhého textu, který zřejmě porušuje licenci, je nezajímavý, oslovuje čtenáře, apod. a následnými drobnými úpravami. Méně někdy znamená více. Děkuji. --DobyvatelCZ (diskuse) 13. 3. 2013, 01:32 (UTC) Dobrý den, věty v první osobě jsem se snažil odstranit, resp. předělat podle doporučení. Dovolím si oponovat - licenci jsem nemohl porušit - vše jsou to moje originální texty. Na sociálních reformách jsem začal pracovat v r. 2002 ve spolupráci s p. Prof. M. Potůčkem z CESES FSV UK (potucek@fsv.cuni.cz). Na nové definici sociálního kapitálu jsem pracoval v r. 2010 po konzultacích s p. Prof. J. Kellerem (Jan.Keller@osu.cz). Text pod nadpisy "Historie pojmu sociální kapitál" a "Sociální kapitál" (podle Ivo Patty) pan prof. J. Keller odsouhlasil. Další text pod nadpisem "Sociální kapitál II." vznikl letos a zaslal jsem jej 25. 2. 2013 k připomínkám p. Prof. Kellerovi a p. Prof. M. Potůčkovi. Potřeba zcela nové definice sociálního kapitálu byla nezbytná. Sociální kapitál, resp. potřeba jeho správné definice, je vedlejší produkt mé práce na sociálních reformách (důchodové a sociální). Správně definovaný sociální kapitál je určující z hlediska opětovného nastartování rozvoje sociologie. Zdůvodnění je obsaženo přímo v textu. Původním povoláním jsem agronom,který v 54 letech začal navštěvovat přednášky CESES FSV UK (http://blisty.cz/aut/3168/bio.html). Z toho plyne můj apel na tebe ve smyslu podání pomocné ruky. Souhlasím s úpravou mého textu v souladu s encyklopedickým vzhledem a stylem. Děkuji Ivo Patta (diskuse) 14. 3. 2013, 10:01 (UTC)

--Horst (diskuse) 16. 10. 2014, 14:35 (UTC)