Diskuse s wikipedistkou:Frigg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Zároveň Vás chci upozornit, že byste se mohl/měl vyjádřit na diskuzi ke sloučení Vámi rozděleného článku Dramatická tvorba Henrika Ibsena. Osobně si myslím, že znovu slučovat není nutné. --Brinn (diskuse) 19. 6. 2012, 20:15 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --18. 9. 2012, 09:19 (UTC), Utar (diskuse)

Rozumím. Omlouvám se. Už jsem si to uvědomila. Poslední moje příspěvky shrnutí už obsahují. Frigg (diskuse) 18. 9. 2012, 11:10 (UTC)
Děkuji. Kvůli tomu, že Vaše poslední editace stránky Henrik Ibsen odebíraly obsah stránky, ač neměly žádné shrnutí, revertoval jsem je. Pokud tedy pro tyto úpravy máte nějaký důvod, proveďte je znovu, s uvedením tohoto důvodu. S pozdravem --18. 9. 2012, 11:19 (UTC), Utar (diskuse)

Uživatelská jména studentů[editovat zdroj]

Dobrý den, mám na Vás prosbu – jedna studentka Vámi vedeného kurzu si zvolila uživatelské jméno "Iwishiwashomelisteningtoafricabytoto", kteréžto jméno je v rozporu s pravidly (přesněji s doporučením, které výslovně zakazuje jména, která jsou nepřehledná a dělají problém ostatním při oslovování, psaní o daném uživateli apod.). Nechci se již rýpat v tomto konkrétním případu, účet existuje již měsíc, nicméně do budoucna by bylo dobré se tomu vyvarovat – kurzisty upozornit, neboť podobná jména bývají (z logických důvodů) blokována. Díky za pochopení. Pěkný den, --Vojtasafr (diskuse) 4. 5. 2019, 19:47 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji za upozornění. Můžete prosím studentku informovat na její diskuzní stránce? Případně jí, prosím, poraďte, jak si uživatelské jméno změnit. V dalších kurzech na to dám pozor. Přiznám se, že mě nenapadlo, že jednoduchá informace "zaregistrujte se Wikipedii pod vlastní jménem nebo přezdívkou" může mít tento efekt. Zdraví Frigg (diskuse) 5. 5. 2019, 14:40 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, nevím, zda má smysl se jí o tom vůbec zmiňovat, poněvadž stejně neočekávám, že by po splnění povinností zůstala aktivní. Šlo mi spíše o tu prevenci… Pěkný den, --Vojtasafr (diskuse) 5. 5. 2019, 14:57 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, domnívám se, že to smysl má, zvlášť pokud chcete, aby studenti zůstali aktivními wikipedisty. Studentku jsem o vaší výhradě uvědomila e-mailem, nicméně diskuzní stránka je v tomto případě operativnější komunikační kanál. Studenti byli upozorněni, že s nimi v případě výhrad komunita Wikipedie bude komunikovat. Zdraví Frigg (diskuse) 5. 5. 2019, 20:12 (CEST)Odpovědět

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello Frigg,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:48 (CEST)Odpovědět

Marie Novotná[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Marie Novotná. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --V0lkanic (diskuse) 27. 11. 2023, 19:30 (CET)Odpovědět

V čem, prosím, článek neodpovídá? --Karolína Stehlíková (diskuse) 27. 11. 2023, 19:35 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět