Diskuse s wikipedistou:Eendru24

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456 26. 12. 2010, 10:27 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 26. 12. 2010, 10:27 (UTC)

Andrew Photoss[editovat zdroj]

--Romanzazvorka 26. 12. 2010, 10:44 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Romanzazvorka 26. 12. 2010, 10:44 (UTC)

Andrew Photoss[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím aby jste neodstraňoval šablonu {{copyvio}}, článek porušuje autorská práva. Jste-li autorem webových stránek pošlete prosím souhlas e-mailem dle pokynů na OTRS a uveďte to na diskusní stránce daného článku. Nebo na internetové stránce, ze které text pochází, uveďte jeho licencování dle CC-BY-SA instrukcí na OTRS. Zároveň Vás upozorňuji, že i při splnění výše uvedených náležitostí se obávám, že článek nesplňuje významnost k tomu, aby mohl na české wikipedii zůstat. Měl by jste dodat nějaké věrohodné zdroje, tím se nemyslí odkazy na soukromé stránky, blogy apod, čímž potvrdíte, že popisovaný objekt je významný. V opačném případě bude článek smazán. S pozdravem --Romanzazvorka 26. 12. 2010, 11:47 (UTC)

Andrew Photoss[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Upozorňuji Vás na pravidlo tří revertů. Pokud budete pokračovat ve vaší činnosti bude Vám znemožněna další práce na wikipedii zablokováním. Děkuji za pochopení --Romanzazvorka 26. 12. 2010, 11:53 (UTC)

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, pokud jste autorem textu, využijte prosím systému OTRS a nepřetahujte se s ostatními editory v článku o šablonu copyvio, jinak by Vám mohla být zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení. --Wespecz 26. 12. 2010, 16:40 (UTC)