Diskuse s wikipedistou:DeFuckTo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Vítejte[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky v článcích D. W. Griffith a Intolerance. Mohl byste však prosím doložit informace, které jste vložil do článku Intolerance? Jedná se o tuto pasáž: Intolerance je nejzatracovanější a zároveň nejobdvivovanější v celé filmové historii. Vzbudil spoustu protichůdných reakcí. Zastánci byl označován i v pozdějších letech byl a většinou filmovými kritiky stále je označován za relikvii, odpůrci byl zavrhován a označován za nepokrytě silně propagandistický podňěcující k rasismu. Děkuji.--Japo ¿ 14:19, 26. 9. 2006 (UTC)

Dobrý den. Spletl jsem se. Ten popis k filmu, který jsem napsal nepatří k filmu Intolerance ale k filmu Zrození národa z roku 1915. Film Intolerance pojednává o něčem jiném, ale nvím jak lze tyto informace přeřadit z daného článku do jiného. Pokud jde o ověřenost informací, četl jsem tento názor v anglické knize Hollywood´s Dark Cinema: The American Film Noir. Je to kniha od R. Bartona Palmera, který je dvojnásobným držitelem titulu Ph.D. Je profesorem literatury na Clemonsonské univerzitě. --DeFuckTo 16:35, 26. 9. 2006 (UTC)

Chcete-li nějaké informace odstranit či dopsat, klikněte nahoře nad článkem na "editovat" a pak můžete pracovat jako v textovém editoru (včetně vyjmutí CTRL X a vložení CTRL V). Co se týká zdroje, nejlepší je vložit mezi dvě a dvě rovnítka mezititulek ==Doporučená literatura== a pod něj uvést knihu, např. Palmer, R. Barton, (rok). Holywood's Dark Cinema: The American Film Noir. To a to nakladatelství, to a to město. Jan.Kamenicek 08:47, 27. 9. 2006 (UTC)

Díky za vaše příspěvky, chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času.

Stává-li se vám, že na shrnutí často nechtěně zapomínáte, můžete si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém vám každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene.

Děkuji za pochopení.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 21:41, 27. 9. 2006 (UTC)

Používání náhledu a Vaše uživetelské jméno[editovat zdroj]

Chtěl bych Vás též požádat o to, zda byste nezačal používat shrnutí editací a také náhled, který by Vám ukázal, v jaké podobě článek ukládáte (viz Vámi uložená podoba hesel Zrození národa a Intolerance).

Dále bych Vás chtěl požádat o to, abyste si pročetl Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu a Wikipedie:Uživatelské jméno a na základě četby druhého hesla nezvážil, zda nepožádáte o jeho změnu. Děkuji a hodně štěstí při dalších editacích. --Dezidor 17:54, 29. 9. 2006 (UTC)

Dobrý den. Je nějak moje přezdívka v rozporu s platnými Zákony ČR nebo s platnými pravidly pro Wikipedia.cz? Pokud se jedná o pouze etický kodex, na svých stránkách bych rád uvedl omluvu, protože daným nickem není nic zamýšleno, jiné už byly obsazené a tento mi přišel velice originální skrývající několik významnů najednou. Po přečtení daných článků lze také uvažovat o tom, zda moje přezdívka neobsahuje sexuální podtext v přeneseném slova smyslu? --DeFuckTo 07:35, 30. 9. 2006 (UTC)
Zákony ČR určitě ne :-). U těch pravidel se to těžko určuje a každý to může cítit jinak. Já Vám nechci nic nutit, proto jsem Vám psal, ať si to přečtete, zvážíte a rozhodnete se podle svého uvážení sám. --Dezidor 08:25, 30. 9. 2006 (UTC)

Ahoj, k té Tvojí editaci článku o Tlustém: jednak to je poměrně nešťastně formulováno (prokazatelně obviněn je z právního hlediska nonsense) a jednak si opravdu myslím, že by to tam mělo být až po nějakém závěru (soudu, vyšetřovací komise apod.) --Fnn 11:06, 2. 10. 2006 (UTC)

Zdravím, byl bych pro, kdyby to vyřešila třetí strana toho sporu, jak už ostatně bylo učiněno a nepřehádněli jsme se v editaci. Formulativně to vyřešil jiný wikipedista pokusem objektivní formulace na tento názor. --DeFuckTo 14:57, 2. 10. 2006 (UTC)
Jo, takhle mi to přijde OK. --Fnn 07:33, 3. 10. 2006 (UTC)

Velká železniční loupež[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Velká železniční loupež. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Nádvorník 11:34, 4. 10. 2006 (UTC)

Budiž napraveno, jak bylo nejlépe v mojich silách. Děkuji za pochopení --DeFuckTo 19:03, 4. 10. 2006 (UTC)


Obrázky[editovat zdroj]

Jste skutečně autorem obrázků jako je Soubor:Husita1.png, jak tvrdíte v licenci? Podle rastru to odhaduji spíše na kopii z nějaké publikace a tudíž porušení autorských práv. --Postrach 19:24, 8. 10. 2006 (UTC)

Je to v pořádku, problém je v nekvalitním skeneru. Je to oskenované z křídového papíru, který mimo jiné rychle saje tyto olejové barvy. Skutečně takovou publikaci neznám, která by měla zájem o mojí tvorbu. --DeFuckTo 19:29, 8. 10. 2006 (UTC)
Pokud je s obrázky problém, klidně je smažte, budu se zabývat jinými tématy. Na Wikipedii je práce dost. Ale učiňte rozhodnutí problém rychle, ať vím, čím se mám zabývat. --DeFuckTo 19:31, 8. 10. 2006 (UTC)

Problém s obrázky není, pokud jste jejich autorem. Osobně ale o tom mám pochybnost. Moaré na obrázcích odpovídá scanu z tišťené podoby a technika podle mého názoru nebude olejomalba na křídovém papíře, kterou zmiňujete. Navíc provedení je dost profesionální na to, aby o takovou tvorbu neměl nikdo zájem - připomíná mi to hodně obrázky z učebnic. Zkusím někde dohledat staré vlastivědy pro porovnání. --Postrach 19:46, 8. 10. 2006 (UTC)

Dobře. Jak myslíte počkám na finální verdikt před přidáváním dalších obrázků --DeFuckTo 15:26, 9. 10. 2006 (UTC)

Protože mám za to, že jde a scan, označil jsem tyto obrázky šablonou {{Nosource}}. Bohužel nevěřím, i vzhledem k Vašim dalším příspěvků, že jste jejich autorem. Pokud se pletu, dokažte prosím své autorství. Například vyfoťte tyto obrázky i s okolím (v ateliéru) a nahrajte tuto fotku sem. Díky za pochopení. Tlusťa 13:31, 31. 10. 2006 (UTC)

Prosím opravte datum vzniku vozové hradby u obrázku. Děkuji.--Grw 07:34, 9. 10. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Brankář (hokej), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Zkf 10:04, 10. 10. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje a bez licence[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 18:40, 10. 10. 2006 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět