Diskuse s wikipedistou:David Kozler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vratislav Ducháček[editovat zdroj]

Zdravím kolego, předpokládám, že jste s osobou Vratislav Ducháček důkladně obeznámen, nebo jste to vy osobně. Šablona upravit byla na tuto stránku vložena proto aby došlo k úpravám stylu a vzhledu, nebo wikiodkazů. Vzhledem k výše uvedenému by bylo lepší kdyby jste tak učinil vy jako autor a až poté šablonu odstranil. Samozřejmě, že by to mohl udělat kterýkoli jiný wikipedista... Děkuji --Horst 20:31, 6. 10. 2006 (UTC)

Starověké Řecko - Athény[editovat zdroj]

Upozorňuji, že jsem přesunul článek Starověké Řecko - Athény na lepší název, Starověké Athény, tak aby se Vám najednou „neztratil“ :) --Japo ¿ 15:58, 24. 10. 2007 (UTC)

Díky za upozornění. Snažím se tento článek zachránit, protože jako člověk, který se zajímá o historii, si myslím, že tento článek a jemu podobné určitě na naší Wikipedii mají své místo.
Vidím, že jste zaměnil šablonu "Urgentně upravit" za "Upravit". K tomu bych měl dotaz. Kdo může z článku odstranit šablonu požadující urgentní úpravy? Někdo ze správců nebo ten, kdo ji do článku vložil, anebo jakýkoli přispivatel, který si myslí, že už jí není třeba? Děkuji za vysvětlení. --David Kozler 16:22, 24. 10. 2007 (UTC)

Odstranit šablonu může prakticky každý, ale aby to bylo oprávněné, je třeba vědět, kdy je článek na urgentní úpravu a kdy ne (názory na to se navíc různí). Rozhodně bych ji nesudaval z článků, které vypadají jako poznámky ze sešitu, porušují pravidlo nezaujatého úhlu a dalších článků bídné kvality. Pravidlo na to není, možná někde nějaké doporučení. --Japo ¿ 16:57, 24. 10. 2007 (UTC)

Hominidi[editovat zdroj]

Dobrý den, co jste sledoval tvorbou redirektu v článku Hominidi? Vaši editaci jsem revertoval. --Kacir 25. 7. 2010, 21:47 (UTC)

Dobrý večer, kolego. Mým záměrem bylo přesměrovat stránku Hominidi na stránku s názvem Hominidé, což je, jak jsem doložil odkazem na Internetovou jazykovou příručku ÚJČ AV ČR, v. v. i., jediný jazykově správný tvar. Pokud jsem to technicky špatně provedl, omlouvám se, nejsem v těchhle věcech příliš zběhlý. --David Kozler 25. 7. 2010, 21:51 (UTC)
Jenže jste to udělal zcela špatně, odkazy jste naprosto zacyklil ! Hesla odkazovala sama na sebe a žádný text nebyl čitelný. Outloň 25. 7. 2010, 21:53 (UTC)

Dobrý den, domnívám se, že Vám šlo o to stránku přesunout na jiný název. To se provádí tlačítkem přesunout v horní části stránky. --Wespecz 25. 7. 2010, 21:55 (UTC)

Dobře, pokud nikdo ještě neprovedl, stránku přesunu. Hezký večer --Kacir 25. 7. 2010, 21:58 (UTC)

Znovu se omlouvám. Myslel jsem to dobře, ale realizace nebyla zrovna nejšťastnější... Vám děkuji za přesunutí a Wespeczovi za radu. Hezký večer i Vám. --David Kozler 25. 7. 2010, 22:01 (UTC)
Není zač a není se za co omlouvat, každý dělá nějakou činnost vždy poprvé, ve většině případů lze článek přesunout, pokud nastane problém a je nutné smazat cílovou stránku, pak se obraťte na Nástěnku správců. Zdraví --Kacir 25. 7. 2010, 22:04 (UTC)

Doporučení VP:VaS[editovat zdroj]

Prosím přečtěte si doporučení Wikipedie:Vzhled a styl, především pak větu Pokud úpravy editora nespočívají v zařazení nové závěrečné sekce s příslušným obsahem nebo odstranění některé ze stávajících, považuje se za nevhodné přepisovat dříve zvolené řešení závěrečných sekcí jiným a zanechte prosím úprav podobných této. Děkuji. S pozdravem --Saltzmann (diskuse) 10. 6. 2012, 12:02 (UTC)

Dobrý den, kolego. Děkuji za upozornění. Před časem jsem si u několika svých sledovaných stránek všiml, že někteří wikipedisté, evidentně poučenější, než jsem já, tyto změny provádějí, a proto jsem je u článků, kde mi to připadalo vhodné, začal příležitostně provádět také. Doporučení jsem dříve četl, ale jen zběžně a věty, na kterou mě upozorňujete, jsem si, pravda, nevšiml. Přesto svoji příslušnou editaci článku Kosmas nepovažuji za nevhodnou. Článek měl celkem 5 sekcí, z nichž pouze dvě byly věnovány vlastnímu heslu, ostatní byly: Literatura, Související články a Externí odkazy. Snad nebudu jediný, komu stávající verze, slučující zmíněné 3 sekce pod Odkazy, připadá logičtější a přehlednější. Nicméně příště budu při podobných úpravách obezřetnější. --David Kozler (diskuse) 10. 6. 2012, 12:52 (UTC)