Diskuse s wikipedistou:83.69.56.1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

-df- 07:36, 29. 12. 2005 (UTC)


Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Nádvorník 15:04, 28. 3. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení. --Tlusťa 17:49, 11. 1. 2007 (UTC)

Zdravím. Váš článek Greedy byl smazán, protože nebyl dostatečně encyklopedicky významný. Podruhé vám byl smazán, jelikož podobné věci patří do diskusí (mohl jste to napsat na svou diskusi). --Japo ¿ 17:57, 11. 1. 2007 (UTC)

Vaši větu na stránce Ara (pták) jsem smazal, protože neodpovídala encyklopedickému stylu. Prosím, na pokusy používejte WP:Pískoviště. Díky. Miraceti 14:49, 10. 6. 2008 (UTC)

Křeček[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Křeček, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jedudědek 29. 7. 2008, 08:00 (UTC)

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Krvesaj 19. 8. 2008, 09:30 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 26. 9. 2008, 18:47 (UTC)