Diskuse s wikipedistou:82.100.48.3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Horst v tématu „Staňkov (okres Domažlice)

Nevkládejte prosím strojově přeložený text. Je to nesrozumitelné a nepřispívá to ke kvalitě Wikipedie. Děkuji --Jowe 23. 12. 2009, 11:44 (UTC)

Staňkov (okres Domažlice)[editovat zdroj]

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení. --Wespecz 7. 1. 2011, 20:51 (UTC)

Prosím JAn Dudík..Needitujte stránku města.Editujeme zde fakta,a zajímavosti města.Pokud chcete aby byli stránky podle vás,vytvořte si svou jen Vámi editovanou Wikipedidii.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 62.153.226.20 (diskuse)

Zbytečný revert[editovat zdroj]

Dobrý den, k této Vaší úpravě podle mě nebyl rozumný důvod. Snad se to už nebude opakovat, rušení prospěšných úprav může být považováno za vandalismus. Díky za pochopení.--Jieκeren 19. 1. 2011, 19:18 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hellp syndrom, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Vrba 1. 2. 2011, 13:11 (UTC)

Glen Johnson[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 16. 8. 2011, 10:58 (UTC)

Staňkov (okres Domažlice)[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie své osobní názory a komentáře. Wikipedie není diskusní fórum ani projekt mající za cíl cokoliv a kohokoliv propagovat nebo kritizovat. Pokud budete takto i nadále hrubě porušovat pravidlo o nezaujatém úhlu pohledu, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Loupežník 11. 9. 2011, 11:31 (UTC)

Za dlouhodobé narušování článku Staňkov (okres Domažlice) jsem vám zablokoval možnost editace na 1 měsíc vzhledem k tomu, že předchozí blok trval 2 týdny. Díky za pochopení.--Jieκeren 8. 10. 2011, 18:31 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Horst 7. 1. 2012, 21:37 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Marquas (diskuse) 11. 8. 2012, 19:07 (UTC)

Staňkov (okres Domažlice)[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Marek Koudelka (diskuse) 11. 8. 2012, 19:10 (UTC)

Ti politici netrpěli depresemi--Horst (diskuse) 4. 10. 2017, 14:12 (CEST)Odpovědět