Diskuse s wikipedistou:77.104.214.2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Methanogenní archebakterie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sevela.p 20. 1. 2009, 12:53 (UTC)

Diskusní stránky článků slouží k diskusím ohledně vylepšování článků, prosím, respektujte to. --Tchoř 31. 3. 2009, 17:36 (UTC)

Diskuse:Bitva u Sudoměře[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Faigl.ladislav slovačiny 18. 5. 2009, 16:17 (UTC)

Bruhy rybiček[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek Bruhy rybiček musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 24. 9. 2009, 15:18 (UTC)

Dobrý den, na wikipedii je ctěna wikietiketa. Za Váš osobní útok [1] jsem udělil 1 den. Děkuji za pochopení. --Kacir 6. 11. 2009, 05:03 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za založení článku Boeing 747 Dreamlifter. Upravil jsem ho trochu, aby odpovídal místním zvyklostem (odkazy, kategorie…); o formátování více v Nápověda:Jak editovat stránku#Formátování textu. Chystáte se jej ještě rozšiřovat? S pozdravem --23. 12. 2013, 10:22 (UTC), Utar (diskuse)