Diskuse s wikipedistou:195.113.180.195

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele David V. v tématu „Václav Havel

Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek do hesla Pražská bible, ovšem Váš text se nápadně podobá textu uvedenému na internetové stránce Příběh pražské bible, takže je v podezření, že porušuje autorská práva. Proto bychom Vás chtěli požádat, zda byste daný text mohl/a přeformulovat vlastními slovy a současně uvést zdroj, odkud jste dané informace čerpal/a. Pokud byste nevěděl/a jak na to, můžete mne kontaktovat na mé diskusní stránce, rád Vám pomohu. Jan.Kamenicek 12. 1. 2012, 11:20 (UTC)

Dobrý den, podezření je neoprávněné, připravovala jsem celé vydání knihy Příběh Pražské bible, nevím, jaký jiný zdroj bych měla uvést, než právě tuto publikaci, kterou jsme vydali jako Městská knihovna v Praze ke 120. výročí. Moje vlastní slova jsou právě tato, jsou tedy uvedena i na našem webu ve článku, který jsem osobně psala, proto nevidím k přeformulování důvod. Můžete si ověřit mé jméno v elektronické verzi Příběhu na našem webu: http://search.mlp.cz/searchMKP.jsp?action=sTitul&key=3620973

Také se můžete zaměřit na vámi zmíněnou stránku na webu knihovny, kde je článek Příprava publikace, tam je uvedeno i mé jméno.

Michaela Losíková (dříve Bratková), Městská knihovna v Praze, email: michaela.losikova@mlp.cz

195.113.180.195 12. 1. 2012, 15:17 (UTC)

Děkuji za informace. Snad omluvíte mou podezřívavost, ale občas se najdou lidé, kteří vkládají cizí texty, a proto je potřeba to ověřovat. Přeji hezký zbytek dne. Jan.Kamenicek 12. 1. 2012, 15:45 (UTC)

Nic se nestalo, asi jsem se měla zaregistrovat, ale nějak mě to nenapadlo. Zdravím, M. Losíková 195.113.180.195 12. 1. 2012, 15:48 (UTC)

Můžete mi vysvětlit, proč jste mi ten text smazali, když váš kolega ověřil, že nejde o žádné nekalé kopie?? M. Losíková, Městská knihovna v Praze 195.113.180.195 13. 1. 2012, 09:20 (UTC)

Nerozumím, dívám se do historie článku, a nikdo v něm v poslední době nic nemazal. Jan.Kamenicek 13. 1. 2012, 09:36 (UTC)

To je divné, protože po dohodě s vámi tam najednou odstavec o knihovně i odkaz na Příběh PB zmizel... Jakto, že to není v historii? M. Losíková 195.113.180.195 18. 1. 2012, 08:24 (UTC)

Do hesla byly z této IP adresy vloženy následující příspěvky: [1] a [2]. Po prvním z nich jsem vás kontaktoval a vy jste mi situaci vysvětlila. Příspěvek tedy smazán nebyl.
Kromě toho ještě nově zaregistrovaný(á) uživatel(ka) Mishaha vložil tento příspěvek: [3]
Nic jiného do hesla vloženo nebylo. Pokud jste do hesla psala ještě něco jiného a nyní to tam není, možná se vám to jen nepodařilo uložit. V takovém případě asi bude nejjednodušší to tam vložit znovu.
Pokud ovšem jde opět o text pocházející přímo z vašich stránek případně z vaší knihy, potom by asi bylo nejvhodnější, kdybyste poslala povolovací e-mail do OTRS. Na stránce dole je uveden i příklad takového mailu. Problém totiž je, že já jsem také pouze jeden z mnoha dobrovolných přispěvatelů, ovšem Wikipedie potřebuje mít vaše oficiální vyjádření, že disponujete autorským právem k danému textu a svolujete ho zveřejnit pod licencí GFDL. To je bohužel nutné, protože podobně jako jsem si toho všiml já, tak i někdo jiný by mohl v budoucnu poukázat na shodu mezi oběma texty a problém by se mohl opakovat.
Děkuji za pochopení. Přeji hezký den.
Jan.Kamenicek 18. 1. 2012, 10:05 (UTC)

Romsky slovnik[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav slovačiny 24. 2. 2012, 16:33 (UTC)

Brigáda 055[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Brigáda 055. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Romanzazvorka (diskuse) 17. 1. 2020, 16:19 (CET)Odpovědět

Severní aliance[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Severní aliance. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Severní aliance. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Sokoljan (diskuse) 17. 1. 2020, 21:16 (CET)Odpovědět

Dynamic Pixels[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dynamic Pixels. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 17. 1. 2020, 23:29 (CET)Odpovědět

Václav Havel[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Václav Havel, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 25. 9. 2021, 12:21 (CEST)Odpovědět