Diskuse s wikipedistou:UniFly

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Zdravím,

zaznamenal jsem Vaše editace článků Petra (skalní město), Petra a Petra (jméno).

Protože v češtině u slova Petra výrazně převažuje význam "ženské rodné jméno", chci se s Vámi dohodnout na zpětném přejmenování článku Petra (jméno) na název Petra.

Přidávání dalších významů na českou Wikipedii v nejbližší době nepředpokládám, takže by nemělo vadit, že nebude existovat rozcestník.

Pak bude možné do článku Petra (skalní město) přidat standardní šablonu "Šablona:Různé významy" takto:

Tento článek je o skalním městě v Jordánsku. O ženském jméně pojednává článek Petra.

A do článku Petra takto:

Tento článek je o ženském jméně. O skalním městě v Jordánsku pojednává článek Petra (skalní město).

Do obou článků jsem už tyto šablony přidal, prozatím ale s tím rozdílem, že druhý z článků se jmenuje Petra (jméno). Tímto způsobem "obcházím" rozcestník, což je ale v pořádku (vysvětlení je ve 3. odstavci výše).

Prosím dejte mi vědět, jestli s přejmenováním (dle 2. odstavce) souhlasíte. Pokud ano, zařídím to buď já, nebo to nechám na Vás. Pokud bysme se na přejmenování neshodli, bylo by nutné nahradit většinu odkazů na článek Petra odkazy na článek Petra (jméno).

Děkuji,

--Avayak 12:45, 23. 5. 2007 (UTC)

  • A opravdu originální je článek Po naszymu, pocházím z Bystřice, takže mě to hodně pobavilo, ještě by to chtělo nějaké "špeky" co tady užíváme:))--Heitinga 18:47, 24. 5. 2007 (UTC)

sablona jablunkov[editovat zdroj]

smazal jsem sablonu jablunkov, zvykem je to resit nalepkama. Diky --Vrba 19:57, 24. 5. 2007 (UTC)

PS: Viz WP:Nálepka

Šablona:User na[editovat zdroj]

Smazal jsem tuto šablonu. Zaprvé User xx je obvyklá šablona pro jazyky, kde na je kód naurštiny, zadruhé je lepšíí tyto věci řešit pomocí nálepek. JAn 18:02, 25. 5. 2007 (UTC)

jeste jedou revert[editovat zdroj]

revertnul jsem Vasi zmenu v sablone ponaszymu protoze vsechny sablony jazyku maji text a ne obrazky, aby to bylo jednotne. Diky za pochopeni --Vrba 01:00, 25. 5. 2007 (UTC)

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří i obrázky opatřené českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 08:16, 25. 5. 2007 (UTC)

Tóż witej. Dziwóm se, że żeś zacznył fajny artykuł o "po naszymu" :). Nie chcesz sie też zaregistrować na angielski Wikipedyji? Jo tam je zaregistrowany uż długo a edytujym tam prawie artykuły o naszym terenie, włóncznie artykułu o naszej gwarze. Napisz mi pyty na EN wiki, bo tu nimóm uczet. User:Darwinek. Czołym! - 193.179.26.19 09:37, 12. 7. 2007 (UTC)

Články o technice[editovat zdroj]

Postřehnul jsem, že jste autorem stránek z audiotechniky, zvláště pak : http://cs.wikipedia.org/wiki/Komprese_dynamiky, http://cs.wikipedia.org/wiki/Expander Budete je doplňovat, ev. mohl byste je ozdrojovat a doplnit prameny, ze kterých jste čerpal ?--88.100.160.22 00:04, 16. 12. 2007 (UTC)

Subwoofer[editovat zdroj]

Ahoj, jenom Tě upozorňuji, že článek Subwoofer po Tvé editaci vypadá asi trochu jinak, než jsi zamýšlel. S pozdravem --Mercy 21:47, 21. 12. 2007 (UTC)

prosím o upřesnění (možná to není dokonalé, ale lepší vzhel se mi vymyslet nepovedlo) --UniFly 21:51, 21. 12. 2007 (UTC)
Myslím ten text vložený nahoru nad článek ;-) --Mercy 21:53, 21. 12. 2007 (UTC)


rozumím... vypadá to tochu divně. chtel jsem tím odlišit úvod, který nepopisuje podstatu věci, ale je dle mého důležitý k pochopení problematiky. Uvítám jakoukoliv úpravu, která povede k lepší přehlednosti a estetice, děkuji --UniFly 21:57, 21. 12. 2007 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím tě do Brna. Máš-li chuť a sílu, prosím přispěj dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžeš:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud tě napadne něco jiného, můžeě napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 21:31 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Ahoj (snad si můžeme tykat; pokud nechceš, napiš to), máš asi rád hudbu (alespoň podle některých tvých editací a tvého zatím posledního článku o skupině Camel), nechtěl by jsi třeba nominovat nějaký článek na portále hudba již na červenec (zde), nebo hlasovat pro nějaký na červen (zde). Na červen byli nominovány tyto články The Beatles, Kytara, Bon Jovi, Heavy metal, U2 a Antonín Dvořák. Chceš-li, tak hlasuj a nominuj! Zdraví Tě Marek Koudelka; 23. května 2011, 17:59 (UTC)

ahoj, díky, kouknu na to a snad se mi něco povede ;-) --UniFly 23. 5. 2011, 18:34 (UTC)

Hall (rozcestník)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hall (rozcestník). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 16. 12. 2011, 08:42 (UTC)

zdravím, děkuji za upozornění. Rád bych pomohl udělat článek toho minima, nicméně nic moc nevím o dalších významech. Původně to mělo být pouze přesměrování, ale zjistil jsem, že existují i další významy. Nevím co s tím a dám na Vaší radu. --UniFly 16. 12. 2011, 16:56 (UTC)
Rozšířeno. — Marek Koudelka; 16. 12. 2011, 18:16 (UTC)

Human Factory (album)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Human Factory (album). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Human Factory (album). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 23. 5. 2013, 14:22 (UTC) (do článku urgentní šablony vložil Jklamo)

Únorový wikisraz[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 5. 2. 2014, 18:13 (UTC)

Digitální mixážní pult[editovat zdroj]

Ahoj, respektuji Tvoji pracuje se v článku Digitální mixážní pult, rád bych Tě jen poprosil o kategorizaci článku a o přesunutí šablony {{Pracuje se}} na začátek článku, kam patří. S pozdravem, --Urbanecm (diskuse) 5. 9. 2015, 15:06 (CEST)Odpovědět

Pozvánka na lednový brněnský wikisraz[editovat zdroj]

Ahoj, všimnul jsem si, že jsi z Brna a edituješ Wikipedii. Kdybys měl tuto středu čas (nebo kteroukoliv další třetí středu v měsíci), rád bych tě proto pozval na setkání s dalšími brněnskými wikipedisty. Pravidelně se scházíme v cca deseti lidech, bývá to často dost podnětné právě i pro další práci na Wikipedii a tvou účast mezi námi bychom velmi ocenili (a jsem si jistý, že bys mezi ostatními našel i další lidi s podobnými wikizájmy). Pokud bys mohl přijít, zapiš se prosím mezi účastníky na výše odkazované stránce srazu (nebo prostě přijď, registrace není bezpodmínečně nutná) – rádi tě mezi sebou uvidíme. Pokud ti to tentokrát nevyjde, můžu ti poslat pozvánku na příští sraz, až bude – v takovém případě se prosím zapiš mezi zájemce. Budu rád, když mi dáš vědět, že jsi pozvání četl; případně se též samozřejmě na cokoliv ptej, klidně tady pod příspěvkem. S pozdravem Blahma (diskuse) 19. 1. 2016, 15:26 (CET)Odpovědět

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět