Diskuse s wikipedistou:Ge0rge

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Obrázky[editovat zdroj]

Myslím, že s některý Vámí nahranými obrázky bude problém ohledně autorských práv. Například texty a loga porálu seznam jsou zcela jistě chráně a podobně to bude s logem FireFoxu i Nuvu. Můžete je samozřejmě označit Popiskem fair use, ale v případě toho Seznamu i to bude nejspíše problém. Nejlepší by bylo aby jste měl v okně prohlížeče třeba Wikipedii. V každám případě je třeba vždy vyznačit zdroj a licenci obrázku právě pomocí nějakého pisku (viz výše) --Li-sung 16:27, 22. 7. 2005 (UTC)

Dobrý den, prováděl jsem kontrolu licencí uploadovaných obrázků a narazil jsem na problém s těmito Vašimi obrázky, u kterých jste nenapsal nic o jejich původu:

Prosím pokuste se chybějící informace doplnit. Původ obrázku je důležitý nejen pro určení příslušné licence, ale jde nesporně o encyklopedickou informaci, např. podle zdroje, odkud jste získal logo, lze usuzovat, zda jde skutečně o oficiální logo atp. Děkuji. --Beren 14:02, 31. 7. 2005 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 14:29, 21. 1. 2006 (UTC)

Zdravím!

Za prvé – připomínky ke článku se do článku nepíší, píší se na diskusní stránku, když už. Za druhé když vidíte, že tu něco chybí, tak editujte s odvahou a doplňte tam ony informace. Petr K. 14:18, 25. 2. 2007 (UTC)

Problematrický obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Navigační systém Galileo - logo.svg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 10:10, 3. 3. 2007 (UTC)

Ahoj, už děláš na tom rozcestníku OHA? Nebo to mám začít.--Horst 30. 10. 2008, 11:15 (UTC)


Jak psát články lépe[editovat zdroj]

Nejdříve bych vám chtěl poděkovat za Vaše články, aby byly by ještě lepší a nehyzdily je šablony k ověření, je třeba dodržovat určité standardy.

Děkuji za pochopení, a těším se na Vaše další články.--H11 31. 10. 2008, 11:15 (UTC)

Máša a medvěd (TV seriál)[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale váš článek „Máša a medvěd (TV seriál)“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. V případě, že nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 4. 5. 2013, 09:36 (UTC)

Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Šumperk[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Šumperk. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 6. 2013, 21:33 (UTC)