Diskuse s wikipedistou:Boreček

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Kunačice. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Bohemianroots 25. 5. 2009, 15:44 (UTC)

Chybí zdroje[editovat zdroj]

Zdravím a prosím, ke svým dnešním heslům dodejte zdroje a pár vět, takto jsou to neozdrojované minipahýly, kterým hrozí rychlé smazání. Stačí si najít pojmy na internetu a připsat je dole. A z obdobných vesniček v okolí, které na wikipedii už jsou, okopírovat kategorie. Díky --Zákupák 5. 7. 2009, 18:46 (UTC)

Končiny[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --MiroslavJosef 5. 7. 2009, 18:48 (UTC)


Zakládání článků[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím zakládejte články, které budou alespoň rámcově splňovat požadavky na článek ve wikipedii. Již byly smazány některé vaše články, které jste dnes opět založil, a to ve stejném stylu jako minule. Ze šablon, které v nich jsou umístěny (nebo z těch na vaší diskuzní stránce zjistíte, co je nutné, aby mohl článek na wikipedii setrvat). Děkuji za pochopení --Kacir 5. 7. 2009, 19:03 (UTC)


Urgentně upravit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Přední Důl. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 5. 7. 2009, 19:03 (UTC)

Končiny (Kunvald)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Končiny (Kunvald). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 5. 7. 2009, 19:09 (UTC)

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --MiroslavJosef 5. 7. 2009, 19:11 (UTC)

Prosím, nepřidávej místní názvy na místa, kam nepatří. prosím naposledy, nejdří se pojď domluvit do diskuse nebo mailem. JAn 30. 11. 2009, 21:09 (UTC)

přenos z diskuse:Kunvald JAne,dej mi svůj e-mail a já ti to všechno sepíšu

stačí takto? JAn 2. 12. 2009, 19:52 (UTC)

nějak mi to nejde.nemůžeš mi dát občejný e-mail?? jan.dudik zavináč gmail.com JAn 2. 12. 2009, 20:33 (UTC)

Pro JAna:články jsem už napsal,ještě ale ještě sepíšu Kunvaldské nářečí. Boreček

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Romanzazvorka 25. 3. 2010, 15:02 (UTC)

Náhled 2[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Romanzazvorka 25. 3. 2010, 15:11 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, vyplňujte prosím alespoň stručně pole Shrnutí editace. Kromě ohleduplnosti vůči ostatním to rovněž zvýší důveryhodnost vašich úprav. Díky--Nissαn 25. 3. 2010, 15:37 (UTC)

Šablona:Městys Kunvald[editovat zdroj]

Prosím nepoškozujte šablonu Šablona:Městys Kunvald, mohlo by to být považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.--Romanzazvorka 25. 3. 2010, 22:11 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Neodstraňujte z článku pahýly, aniž by jste článek nějakým výrazným způsobem doplnil a nebo rozšířil. Děkuji za pochopení.--Romanzazvorka 26. 3. 2010, 07:53 (UTC)

Možná Vám vlastní editace nepřipadnou nepatřičné, ale uvědomte si, že Wikipedie není jen o Kunvaldu nebo o tom jak se tam mluví a podobně. Já sám jsem o Kunvaldu nebo o místech a osobách s ním spojených, napsal hned několik článků, ale ke každé informaci do Wikipedie uložené musí být (nebo měl by být) uveden i zdroj. Přestaňte do Wikipedie zanášet výsledky vlastního výzkumu a pokud máte ozdrojované informace, neváhejte je použít! --Bohemianroots 20. 5. 2010, 19:43 (UTC)

Horský potok[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Horský potok. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 21. 5. 2010, 16:08 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Horský potok. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 22. 5. 2010, 14:35 (UTC)

Přestaň si tady hrát s články o Kunvaldu a okolí. Ber to jako poslední varování, příště už budu blokovat. --Harold 21. 5. 2010, 16:10 (UTC)

Potok Teplice[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Potok Teplice. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jowe 25. 5. 2010, 15:55 (UTC)

ZŠ Kunvald[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku ZŠ Kunvald. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 28. 5. 2010, 19:14 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Sokolovna (Kunvald). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

A rovněž by bylo fajn u obou objektů doplnit zdroje ohledně jejich významnosti (viz WP:EV). --Harold 28. 5. 2010, 19:38 (UTC)