Diskuse s wikipedistou:195.113.40.7

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 195.113.40.7, používá 2. lékařská fakulta, UK Praha a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Děkuji Vám za první informace v článku Monbazillac. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 23. 2. 2009, 14:27 (UTC)

Porušení autorských práv[editovat zdroj]

Prosím, přestaňte vkládat články o hradech, které jsou zkopírované z jiných stránek. Vůlastní text je naopak vítán. JAn 12. 7. 2009, 06:25 (UTC)

Dobrý den, žádám Vás o dodání zdraje (dle pravidel mají být dva) u právě Vámi vloženého hesla. Děkuji--Zákupák 12. 7. 2009, 13:26 (UTC)

--Horst 1. 12. 2009, 00:40 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bohuslav z Michalovic, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 1. 12. 2009, 00:43 (UTC)

M151 MUTT[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku M151 MUTT. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 26. 5. 2010, 12:47 (UTC)

Winston Churchill[editovat zdroj]

Neodstraňujte bez odůvodnění wikilinky. Jejich přiměřené opakování v článku je možné. Děkuji. --Gumruch 18. 6. 2011, 23:19 (UTC)