Wikipedie:Nástěnka správců rozhraní

Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
(přesměrováno z Wikipedie:NSR)
Poslední komentář: před 1 měsícem od uživatele Packa v tématu „Vektor 2022
Zkratka:
  • WP:NSR
Archivy
Archivy

Tato stránka slouží jako nástěnka pro řešení případů vyžadujících práva správce rozhraní, tj. editování stránek obsahujících stylopisy a skripty. Jedná se zejména o celoprojektové stránky jako MediaWiki:Common.js nebo MediaWiki:Vector.css, stránky udělátek a dále uživatelské podstránky. Tato stránka neslouží k volné diskusi. Návrhy nových funkcí a udělátek je třeba nejprve prodiskutovat s komunitou, třeba na návrhové lípě.

Vektor 2022[editovat | editovat zdroj]

15. dubna se přestane načítat MediaWiki:Vector.css těm, co mají nový vzhled. Bude potřeba to projít a případně přesunout/duplikovat do MediaWiki:Vector-2022.css.

Kromě toho těm, kteří mají nový vzhled, přestanou fungovat Speciální:Moje stránka/vector.css a Speciální:Moje stránka/vector.js. --Matěj Suchánek (diskuse) 27. 3. 2024, 21:15 (CET)Odpovědět

Na vědomí User:-jkb-, User:Adam Zábranský, User:BobM, User:Bohemianroots, User:Charliechytrak, User:Che, User:Chmee2, User:DaBler, User:Daniel Baránek, User:David Kennedy, User:Dominikmatus, User:Dqd, User:Ferenczy, User:H11, User:Hobr, User:Honza chodec, User:Jakub Onderka, User:Jan Kovář BK, User:Jan Valtr, User:Jan.Kamenicek, User:Krochoman, User:Martin Vrut, User:Mikiqex, User:Miraceti, User:NIGKDO, User:Nefronus, User:Nolanus, User:Okino, User:P.matel, User:Pan BMP, User:Pastorius, User:Pavel Jelínek, User:Pavouk, User:Pcnavod, User:Pernak1, User:Petr Karel, User:Petr204, User:Podzemnik, User:Puclik1, User:Ratajs, User:RomanM82, User:Serkmus, User:Tomáš Reichel, User:Vasek H, User:Vlk, User:Winston Kaminsky, User:Zagothal, User:Zgrzewa, User:Zirland.

Pokud používáte nový vzhled (Vektor 2022), 15. dubna se vám přestanou načítat vector.css a vector.js.

Co s tím:

  1. Nový vzhled nepoužíváte – změna se vás netýká, nemusíte dělat nic.
  2. CSS nebo JS už nepotřebujete/nefungují – soubory můžete vyprázdnit, navrhnout na smazání (nahraďte /* {{smazat|nepotřebné}} */) nebo prostě nechat být.
  3. Chcete, aby vám CSS nebo JS fungovaly v novém vzhledu – přesuňte nebo zkopírujte stránky na /vector-2022.js, resp. /vector-2022.css nebo do /common.js, resp. /common.css, čímž budou fungovat se všemi vzhledy.

--Matěj Suchánek (diskuse) 28. 3. 2024, 19:52 (CET)Odpovědět

Druhá várka upozornění: User:Draceane, User:Juandev, User:Kacir, User:Mormegil, User:Mykhal, User:OJJ, User:Packa, User:Shlomo, User:Utar. --Matěj Suchánek (diskuse) 28. 3. 2024, 19:54 (CET)Odpovědět

Díky, Matěji, za upozornění. Zatím nový vector nepoužívám, ale je samozřejmě dobré vědět, co budu muset udělat, až budu muset/chtít na něj přejít. --Packa (diskuse) 28. 3. 2024, 23:41 (CET)Odpovědět