TVN

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Grupa TVN
Logo
Logo
Základní údaje
Právní formaSpolečnost s ručením omezeným
Datum založení1997
SídloVaršava,
PolskoPolsko Polsko
Adresa sídlaVaršava, Polsko
Charakteristika firmy
MajitelMedia Business Center
Identifikátory
Oficiální webwww.tvn.pl
Některá data mohou pocházet z datové položky.

TVN Group je polská mediální skupina, pod níž patří televizní stanice pod značkou TVN a internetové portály. Skupina byla založena v roce 1997. Vlajková loď skupiny, TVN, je první až druhá nejsledovanější polská televizní stanice. Největším konkurentem je skupina Telewizja Polsat, kam patří stanice pod značkou Polsat.

Stanice[editovat | editovat zdroj]

Název Logo Logo (HD) Popis
TVN TVN logo Hlavní televizní stanice skupiny, začala vysílat v roce 1997. Je střídavě první až druhá stanice ve sledovanosti v Polsku. Vysílá seriály, zábavný program, zpravodajství, publicistiku, akvizice, reality show a celovečerní filmy. Stanice je dostupná od roku 2007 v HD a od roku 2011 v časově posunuté verzi TVN+1 a TVN+1 HD.
TVN Style Tvn style Tvn style TVN Style je ženský kanál, který začal vysílat v roce 2004. Vysílání se týká všech oblastí života moderní ženy: profesního i osobního. Programy jsou doplněny akvizice a dětskými pořady. Od roku 2011 vysílá stanice v HD.
TVN7 TVN 7 logo TVN 7 logo TVN7 je stanice zaměřená na filmy a seriály. Vysílá od roku 2002 a od roku 2011 v HD. Vysílá polské i zahraniční filmy a akvizice jako Námořní vyšetřovací služba, Alf, Ben a Kate, Odložené případy, Dr. House, Mentalista nebo Teorie velkého třesku.
TVN Turbo TVN turbo TVN turbo TVN turbo je program cílený hlavně na mužské diváky. Vysílá pořady o automobilismu (např. Top Gear), sportovní přenosy, pořady o lifestyle nebo dokumenty a akvizice. Začal vysílat v roce 2003 a v roce 2011 v HD.
TVN Fabuła TVN Fabuła logo 2015 TVN turbo Stanice, podobná stanici TVN7 vysílá filmy, seriály a pořady z polské i zahraniční produkce. Stanice vysílá od roku 2015 pouze v HD, SD vysílání není dostupné.
TVN24 Tvn24 Logo Tvn24 Logo Kvalitní informační stanice, vysílající 24 hodin denně zpravodajství a publicistiku. Vysílá od roku 2001 a od roku 2012 v HD.
TVN24 Biznes i świat Kvalitní informační stanice, vysílající 24 hodin denně zpravodajství ze světa business. Vysílá od roku 2014 a od 2016 v HD.
TVN International TVN International je stanice určená polské komunitě. není dostupná v Polsku, vysílá v USA, Austrálii, Německu, Kanadě, Francii a Velké Británii. Začala vysílat v roce 2004 a je dostupná pouze v SD.
TVN International Extra Druhá stanice určená polské komunitě je dostupná v USA, Německu a Francii. Není dostupná v Polsku, Začala vysílat v roce 2015 pouze v SD.
HGTV Polská verze americké televizní stanice HGTV zaměřené na bydlení, zahradu a řemesla. V Polsku ji provozuje skupina TVN.
Food Network FN-3D-Logo-336x252 Polská verze americké stanice Food Network zaměřené na jídlo a kulinářství. Stanice zahájila vysílání v Polsku v roce 2012 pod skupinou Polsat a v roce 2015 v HD verzi pod skupinou TVN. SD vysílání není dostupné.
Travel Channel Travel Channel NEW LOGO Polská verze americké televize Travel Channel zaměřené na cestování. Stanice vysílá v Polsku od roku 1998.
TTV TTV-logo2015 TTV-logo2015 TTV je televizní stanice zaměřená na zábavný program, filmy, seriály, zpravodajství, publicistiku a magazíny. Začala vysílat v roce 2012 a v roce 2014 v HD.
Telezakupy Mango NewLogoMango Společnost provozující na stanicích skupiny TVN reklamu a teleshoppingy. Byla založena v roce 1989.
Player Player (logo1) Internetová verze TVN pojatá jako archiv pořadů, filmů a seriálů stanic skupiny, které si lze zpětně pustit. Spuštěn byl v roce 2011.
Kulinarni Internetový portál skupiny o vaření.
kontakt24 Logo Agencji TVN Internetový pořad shodný s českým pořadem Hyde park na ČT24, do kterého se mohou zapojovat i diváci pomocí SMS či e-mailu.
TVN news & services agency Logo Agencji TVN Tisková agentura TVN, založena 2009
TVN24.pl Logo Agencji TVN
TVN Meteo Logo Agencji TVN
TVN Warszawa Logo Agencji TVN
Biuro Reklamy TVN Media Sp. z o.o. Logo Agencji TVN
X News Logo Agencji TVN
Premium TV
TVN Zdrowie Logo Agencji TVN
Fundacja TVN

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku TVN na polské Wikipedii.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]