Diskuse s wikipedistou:Vřed: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Vřed (diskuse | příspěvky)
Řádek 4: Řádek 4:


{{vítejte}}
{{vítejte}}

== Porušení pravidla tří revertů - [[Akademik]] ==

Zdravím, za porušení [[WP:3RR|pravidla tří revertů]] jsem Vás na 24 hodin zablokoval. Prosím, prosazujte svou verzi slušnou diskusí, ne reverty. Děkuji za pochopení. --[[Wikipedista:Martin Urbanec|Martin Urbanec]] ([[Diskuse s wikipedistou:Martin Urbanec|diskuse]]) 30. 3. 2018, 10:19 (CEST)

Verze z 30. 3. 2018, 10:57

STOP! Určitě váš příspěvek patří právě sem?

Tato strana slouží pouze k diskusím netýkající se obsahu jednoho konkrétního článku.
Laskavě zde nezakládejte diskuse k tématům, které souvisejí přímo s obsahem jednoho konkrétního článku, pro ty existují diskusní stránky článků.
Toto je osobní diskusní stránka konkrétního uživatele (Vřed), která je součástí jeho osobního uživatelského prostoru. Nezakládejte zde tomuto uživateli diskuse k tématům, které souvisejí s jakýmkoliv obsahem jednoho již existujícího článku, pro tyto případy použijte diskusní stránku konkrétního článku a odkažte na dotyčného uživatele (takto), kterému tak přijde oznámení. Pouze pokud chcete tohoto uživatele kontaktovat v jiné věci, která jinak nesouvisí s obsahem jednoho již existujícího článku, můžete použít pro kontakt tuto osobní uživatelovu diskusní stránku. Pokud toto dodržovat nebudete, váš příspěvek může být tímto uživatelem buďto zcela ignorován, vhodně přesunut, nebo z této osobní diskusní stránky uživatele tímto uživatelem vymazán jako příspěvek pro něj nežádoucí (spam).