Pětka je pro Barta málo: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nadvšenec (diskuse | příspěvky)
m nadpis děj
Houmr207 (diskuse | příspěvky)
m Překlep
Řádek 17: Řádek 17:
== Děj ==
== Děj ==
{{Spoiler}}
{{Spoiler}}
[[Student]]i čtvrtého ročníku ve [[Springfieldská základní škola|Springfildské základní škole]] se rozhodnou slečně [[Edna Krabappelová|Krabappelové]] přimíchat do kávy alkohol, aby ji pomohli si uvědomit, že život není jen o učení. Když Edna udělá rozruch ve škole, rozhodne se ředitel [[Seymour Skinner]] ji vyhodit a jmenuje nového učitele [[Zachary Vaughn]]eho. Přesto že je to mladý učitel, který zapůsobí na žáky, je [[Bart Simpson|Bart]] sužován pocitem viny a snaží se Ednu vrátit zpět do školy.
[[Student]]i čtvrtého ročníku ve [[Springfieldská základní škola|Springfieldské základní škole]] se rozhodnou slečně [[Edna Krabappelová|Krabappelové]] přimíchat do kávy alkohol, aby ji pomohli si uvědomit, že život není jen o učení. Když Edna udělá rozruch ve škole, rozhodne se ředitel [[Seymour Skinner]] ji vyhodit a jmenuje nového učitele [[Zachary Vaughn]]eho. Přesto že je to mladý učitel, který zapůsobí na žáky, je [[Bart Simpson|Bart]] sužován pocitem viny a snaží se Ednu vrátit zpět do školy.
{{Endspoiler}}
{{Endspoiler}}



Verze z 8. 7. 2017, 09:59

Šablona:Infobox Simpsonovi epizoda Pětka je pro Barta málo je druhá epizoda dvacáté první série amerického seriálu Simpsonovi napsaná Mattem Selmanem.

Děj

Šablona:Spoiler Studenti čtvrtého ročníku ve Springfieldské základní škole se rozhodnou slečně Krabappelové přimíchat do kávy alkohol, aby ji pomohli si uvědomit, že život není jen o učení. Když Edna udělá rozruch ve škole, rozhodne se ředitel Seymour Skinner ji vyhodit a jmenuje nového učitele Zachary Vaughneho. Přesto že je to mladý učitel, který zapůsobí na žáky, je Bart sužován pocitem viny a snaží se Ednu vrátit zpět do školy. Šablona:Endspoiler

Zajímavosti

Reference

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Bart Gets a 'Z' na anglické Wikipedii.