Diskuse s wikipedistou:ZdendaPrelouc

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Marek Koudelka (diskuse) 27. 10. 2012, 21:11 (UTC)

Eurovision Song Contest 2014[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Eurovision Song Contest 2014. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 11. 5. 2013, 18:36 (UTC)

Dobrý den, minimální délka je jaká? Toto jsou první informace, které určitě postupně doplním, ale boohužel se k tomu časově nedostanu. Dejme tomu nejdříve za 14 dní... ZdendaPrelouc (diskuse) 11. 5. 2013, 19:26 (UTC)

Nejde o to napsat hned nějaký dlouhý článek, ale jeden infobox se třemi daty a hromada nadpisů prázdných sekcí článkem vůbec není. Stačilo by tam doplnit nějaký krátký úvod, tři, čtyři smysluplné věty, pak by to bylo ok. --Harold (diskuse) 11. 5. 2013, 20:19 (UTC)

Zdravím, přečtěte si prosím stránku Wikipedie:Pravidlo tří revertů. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 5. 2013, 17:22 (UTC)

Dobrý večer, chápu, ale co s tím mám co dočinění, když někdo doplňuje stránku o ESC 2013 údaji, které nebyly známy. Jinak řečeno nepravdivými údaji? Další věcí je fakt, že uživatel pod IP adresou neustále upravuje informace u Externích odkazů, které poté obhajuje názory, které se neslučují s jeho úpravou ... Čili nechápu, proč toto přáteksé upozornění... -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ZdendaPrelouc (diskuse) 21. 5. 2013, 17:27 (CE(S)T)
Co dočinění s tím máte to, že jste ho vícekrát revertoval. Ty odkazy jsem nekontroloval; zkuste mu třeba napsat to, co jste napsal zde, třeba to pochopí. Revertovací válka však smysl nemá. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 5. 2013, 17:33 (UTC)
Snažil jsem se mu napsat, ale funguje pouze pod IP adresou a mě to píše, že diskuse by se mohli zapojit další, kteří využívají stejnou IP adresu. Tak nevím co s tím. Nicméně poprvé se vložil pod mezinárodní adresu, což jsem upravil a vložil jej na konec. On reagoval tím, že odstranil oficiální český web. Svůj odkaz doplňuje i o fiktivní údaje - První web či něco takové, což není pravda. Ale když vystupuje pod IP adresou, tak nevím co s tím dál dělat mám. Snažím se doplňovat informace na cs wikipedii o největší mezinárodní soutěži, což mi daný člověk komplikuje kolikrát i tím, že do tabulek uvede nepravdivé a smyšlené údaje... -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ZdendaPrelouc (diskuse) 21. 5. 2013, 18:19‎ (CE(S)T)
K diskusi té IP adresy bez obav pište; pokud nebude reagovat a nadále bude něco odstraňovat, nahlašte to na nástěnce správců, ale nejdřív ho zkuste znovu a lépe informovat. P.S.: Podepisujte se, prosím. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 5. 2013, 18:24 (UTC)
Rád bych se podepisoval, ale nevím jak. Vím, že na to existuje nějaká zkratka, ale bohužel v mé hlavě jsou jiné zkratky a informace -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ZdendaPrelouc (diskuse) 21. 5. 2013, 18:36‎ (CE(S)T)
Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 5. 2013, 18:40 (UTC)
Super, díky za informaci. Díval jsem se do diskuse s Wikpedistou IP něco a zpráva tam je uložena - bez reakce --ZdendaPrelouc (diskuse) 21. 5. 2013, 18:49 (UTC)
O té zprávě samozřejmě vím, myslel jsem nějaké lepší vysvětlení, jako jste napsal sem, napsat i jemu. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 5. 2013, 19:11 (UTC)