Diskuse s wikipedistou:Werlik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Yopie 14. 7. 2010, 22:56 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Chevees 17. 7. 2010, 21:07 (UTC)

Názvy článků[editovat zdroj]

Zdravím, díky za články o kostelích. Chci Vás však poprosit, abyste respektoval zavedená pravidla ohledně názvů článku: Kostel svatého XY (obec), tedy Kostel Božího Těla (Guty), jak jsem Vámi vytvořený článek již přesunul. Díky za pochopení. --Harold 18. 7. 2010, 11:22 (UTC)

Dobrý den, připojuji se k výše uvedeným díkům a jenom upozorňuji, že jsem přesunul Vámi vytvořený článek Kostel svatého Prokopa a Barbory (Kunčice pod Ondřejníkem) na nový název Kostel svatého Prokopa a Barbory. Důvodem je skutečnost, že při jediném výskytu předmětu článku se rozlišovač (to je ta část názvu v závorce) zpravidla neuvádí. Děkuji za pochopení a věřím, že jsem Vás neodradil od dalších tvůrčích počinů. Fagnes 21. 3. 2011, 19:12 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti (na články o kostelech prosím dejte odkaz také do příslušného rozcestníku)
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 20. 3. 2011, 00:42 (UTC)

Šablona Pracuje se[editovat zdroj]

Šablonu "Pracuje se" prosím dávejte na začátek stránky, protože musí být ihned viditelná. V článku Beskydské rehabilitační centrum jste ji dal až na konec, takže když jsem provedl editaci úvodu, vůbec jsem si nemohl všimnout, že jsem tím porušil žádost o needitaci. --Cmelak770 22. 3. 2011, 08:26 (UTC)

Fajnie że tworzysz artykuły o drewnianych kościołach na ŚC i kupiłeś do tego w Cieszynie książkę Londzina. Nie musiałeś, można ją sobie za darmo pobrać ze Śląskiej Biblioteki Cyfrowej: http://www.sbc.org.pl/dlibra/docmetadata?id=10927, po lewej jest taka funkcja "pobierz". Może Cię ale za to zainteresować inna książka dość nowa do kupienia: Drewniane kościoły i kaplice w Beskidach. Zdravim. D_T_G (cs) (pl) 3. 5. 2011, 20:26 (UTC) P.S. Co do Homo erectus w Kończycach Wielkich to nie osiedlili się tam, mieli być tylko na polowanie, a potem pójść, a w ostatnim Głosie Ziemi Cieszyńskiej napisali, że wielu naukowców nie wierzy w to, że te znaleziska na prawdę pochodzą od Homo erectus i że nie było to 800 a 400 tysiecy lat temu... D_T_G (cs) (pl) 3. 5. 2011, 20:35 (UTC)

Díky za článeček Ragú, vítejte zpět na Wikipedii :-). --Vojtech.dostal (diskuse) 15. 1. 2013, 16:24 (UTC)