Diskuse s wikipedistou:Virtualnipenize

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Marek Wikipedista v tématu „19. října 2017

Dovolte mi Vás tímto přivítat na české Wikipedii. Budete-li potřebovat někdy pomoci, neváhejte se obrátit přímo na mě anebo na stránku Potřebuji pomoc (buder potřeba ji sledovat, pokud se tam objeví nějaká odpověď). Nyní Vám již přeji jen hodně štěstí. S pozdravem a přáním nádherného dne Vás zdraví, --Martin Urbanec (diskuse) 18. 7. 2017, 21:22 (CEST)Odpovědět

27. září 2017[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 27. 9. 2017, 00:55 (CEST)Odpovědět

19. října 2017[editovat zdroj]

Dobrý den,

samozřejmě chápu, že Wikipedie není určena k propagování soukromých záměrů. Myslím si, že jsem do české Wikipedie přispěl nejen překlady jiných jazykových verzí v oblasti digitálních měn hlavně informacemi, které byly pro českou wikipedii skoro nezbytností. Součástí rozšiřování stránky Ethereum byla i sekce zakoupení, hlavně i kvůli charakteru digitálních měn a nemožnosti zpětvzetí jakékoli operace s nimi provedenými. Vzhledem k relativně snadné identifikaci traficu z Wikipeide se dalo vcelku bezpečně určit, kdo potřeboval jakési walkthrough, které v češtině zatím nabízím, alespoň pro Ethereum, pouze já.

Už delší dobu mám v plánu podrobnější walkthrough systém sepsat, vložit ho na svůj blog a v upravené verzi i na Wikipedii. Bohužel jsem na to stále nenašel čas. I sekci "Zakoupení" jsem se snažil v rámci možností držet objektivní a uvedl jsem i případné možnosti ověřených zahraničních burz (v případě, že můj odkaz bude znovu odebrán, ponechte tam tedy alespoň, prosím, tyto ověřené burzy).

Příspěvek není nijak obchodně cílený. Už jen vzhledem k tomu, že jsou zde uvedené ostatní burzy si myslím, že případného návštěvníka Wikipedie český odkaz spíše potěší než pobouří.

Děkuji za pochopení.

Diskuse s wikipedistou:62.232.43.230 Vaši editaci v článku Ethereum jsem smazal, jelikož si myslím, že je to nepodstatná informace. Nebo jinak - není nepodstatná, ale nehodí se. S pozdravem. Marek Wikipedista (diskuse) 19. 10. 2017, 17:54 (CEST)

Virtualnipenize (diskuse) 19. 10. 2017, 16:35 (CEST)Odpovědět
A jsme u toho zase. Nepřidávejte do článku Ethereum např. něco.com - nemá to cenu. Kolega, který vám dnes psal má pravdu. Důležitější jsou informace než "lepší odkazy". Marek Wikipedista (diskuse) 19. 10. 2017, 18:16 (CEST)Odpovědět

Dnes jsem stránku Ethereum rozšířil o sekci EEA, mimo jiné jsem znovu přidal odkaz na virtualnipenize.cz. Nebyl jsem si úplně jistý, proč ho odebíráte. Pokud ale sám uznáváte, že je odkaz relevantní, věřím tomu, že návštěvník dokáže lépe posoudit, zda-li se odkaz hodí či nikoliv. Už jen kvůli tomu, že mám jak já, tak i velké množství mých klientů velice dobře zažitou ignoraci ze strany coinbase a bitstamp zkrátka není vhodný pro nově příchozí.

~ ~ ~ ~