Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Teplibratri

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za vaše příspěvky, ale prosím vás podívejte se na jiná hesla jak jsou psána, pač vaše hesla zatím nedosahují encyklopedické dokonalosti a bude stát docela dost práce, aby to někdo další opravil. Zkuste si dát více práce s heslem a hledáním údajů a dat, které do článku vložíte, jelikož takto to zde nemůže zůstat. Děkuji a vítám vás na cs wiki. --Chmee2 19:55, 11. 3. 2007 (UTC)

Váš příspěvek Jahoda musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. Totéž platí i pro stránku Jahody. Aktron (d|p) 19:58, 11. 3. 2007 (UTC)

Subpahýl a vítejte[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Observatoř. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Chmee2 10:54, 13. 5. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Libuše (opera). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst 19:26, 6. 6. 2007 (UTC)