Diskuse s wikipedistou:SKri

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Silesianus v tématu „Mír v Cateau-Cambrésis

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 23. 11. 2008, 09:54 (UTC)

Dobrý den. Děkuji vám za vaše příspěvky do wikipedie. Aby však byly ještě lepší, přečtěte si příslušná doporučení a nápovědy k psaní článků. Zejména WP:Vzhled a styl. Usnadní to práci jak vám, tak nám ostatním.

Dále bych vás chtěl upozornit na existenci portálu křesťanství. Je tam i rubrika nových článků. Pokud vytvoříte nějaký kvalitní nový článek, nebojte se ho tam dát, ať si ho ostatní všimnou. Přeji hezký den. --bab_dz 25. 11. 2008, 23:13 (UTC)

Mír v Cateau-Cambrésis[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Mír v Cateau-Cambrésis, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: SKŘIVAN, Aleš, Lexikon světových dějin 1492–1914, Praha 2002, s. 59

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Silesianus (diskuse) 18. 4. 2016, 13:28 (CEST)Odpovědět