Diskuse s wikipedistou:Roy~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Gumideck v tématu „Petr Hájek (skaut)

Uvítání[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste také uvážlivý inkluzionista! To je skvělé :). Nechcete se také přidat do naší kategorie: AWWDMBJAWGCAWAIFDSPBATDMTD?

Přeji vám, ať vás práce zde na české Wikipedii baví! A doufejme, že jednou a snad i brzy se stane pro Čechy podobně významným zdrojem informací jako je Anglická celosvětově nyní. S přáním příjemně stráveného času u Wikipedie, kolega - Reo + | 18:28, 24. 8. 2006 (UTC)

P.S.Ačkoliv mám na základě vaší dosavadní editace "podezření" :) , že pomoc nebudete příliš potřebovat, jste kdykoli vítán/a u mne na diskuzní stránce a rád Vám s čímkoliv, co je v mé moci, pomohu. Myslím, že totéž mohu slíbit za kteréhokoliv ze zkušenějšího kolegů... klidně se ptejte :-).) V tom je také hlavní smysl tohoto přivítání. Reagovat můžete také zde dole, pokud to bude v nejbližší době, určitě si toho všimnu. Mějte se krásně.

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času.

Stává-li se vám, že na shrnutí často nechtěně zapomínáte, můžete si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém vám každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene.

Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 09:40, 14. 10. 2006 (UTC)


Dobrá. Díky za upozornění. --Roy 09:47, 14. 10. 2006 (UTC)

Drobna poznamka - u hlasovani je zvykem svuj hlas pripisovat na konec seznamu, nikoliv na jeho zacatek. Je pak lepsi prehled jak hlasy postupne pribyvaly --Bilboq 19:30, 15. 10. 2006 (UTC)

Obr. bez licence[editovat zdroj]

Zdravím Vás, můžete prosím doplnit licenci u obrázku Soubor:Kostel polom trhova kamenice.jpg. Předpokládám, že jste jeho autorem jako ostatních, tak by to neměl být žádný problém. Tlusťa 11:52, 17. 10. 2006 (UTC)

Je to tak, ale jak to mám udělat? --Roy 12:23, 17. 10. 2006 (UTC)

Popis k obrázku se dá editovat stejně jako článek. Prostě klikněte na editovat a vložte šablonu {{PD-self}} (nebo jinou, záleží na Vámi zvolené licenci). Tlusťa 12:27, 17. 10. 2006 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Karakal 14:30, 17. 10. 2006 (UTC)


Jsem si toho vědom. Čerpal jsem z více zdrojů a troch jsem se zamotal ve jménech, která se často opakují a tak jsem musel hodně opravovat...

--Roy 14:32, 17. 10. 2006 (UTC)

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:55, 6. 5. 2007 (UTC)

Urgentně ověřit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Petr z Předboře. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 01:57 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Hynek Předbořský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 01:57 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Jan Předbořský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 01:57 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Jindřich Předbořský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 01:57 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Adam Předbořský z Předboře. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 31. 1. 2009, 01:57 (UTC)

Sakrální[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Sakrální. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 9. 12. 2012, 13:33 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:48 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:14 (CEST)

Petr Hájek (skaut)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Petr Hájek (skaut). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Gumideck (diskuse) 15. 8. 2020, 11:15 (CEST)Odpovědět