Diskuse s wikipedistou:Risa.student

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --hugo (diskuze) 13:16, 3. 10. 2006 (UTC)

Problematické obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Soubor:Dejiny1.jpg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 17:41, 23. 9. 2007 (UTC)

Stejně tak Soubor:Dejiny2.jpg. --Tlusťa 17:41, 23. 9. 2007 (UTC)

Ahoj, nepochopil jsem proč došlo k tomu přesunu, když se člověk jmenuje Bohuš Balajka článek musí být taky pod tímto jménem. Přesměrování z příjmení tu zrovna moc podporováno není.--Horst 21:03, 23. 9. 2007 (UTC)

Ahoj,

právě že většinu lidí napadne psát jen ,,Balajka" a když nic nenajdou (jakože nic nenajdou), tak jdou pryč. Ono je to dost divné, že když zadám Balajka, vygeneruje mi to nějaké odkazy na literaturu u úplně jiných článků než článek s názvem Bohuš Balajka...

No a v tom případě se právě hodí název použít jako tzv. redirect, já taky když budu hledat, nebudu psát Česká republika ale rovnou ČR. víc nejdeš tady a nebo tady.

Přesměrování[editovat zdroj]

To z hesla Vybíral vytvořte až po založení článku na který má odkazovat. Redir na zmínku u roku narození (již jsem smazal) je nanic, z toho se čtenář nic moc nedoví. Dík za pochopení. --Aktron (d|p) 22:01, 23. 9. 2007 (UTC)

Vybíral[editovat zdroj]

A jak to mám udělat, když článek je jako externí článek a bylo by kontraproduktivní ho přepisovat do wikipedie ?

Josef Kalfus[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Josef Kalfus, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Ben Skála 21:27, 11. 10. 2007 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. Protože tohle je fakt hodně...--Horst 21:00, 19. 11. 2007 (UTC)