Diskuse s wikipedistou:Progstar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 18:22, 22. 6. 2008 (UTC)

Richard Dedekind[editovat zdroj]

Chtěl bych upozornit, že už tu máme článek Dedekindův řez, tak by možná bylo dobré do článku nějak zakomponovat odkaz. Já znám spíše Dedekindovo algebraické dílo, zatímco o zmiňované Teorii řezů jsem kromě zavedení reálných čísel nikdy neslyšel. Tak na ty řezy nechci moc šahat a raději to nechám na Vás jako na původním autorovi.--Tchoř 21. 12. 2008, 23:21 (UTC)

Přesměrování[editovat zdroj]

Není potřeba vytvářet jeden článek dvakrát. Pokud je možných více názvů, pod kterými by článek mohl čtenář hledat, je vhodné použít přesměrování.--Tchoř 23. 12. 2008, 22:47 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Červený kostel (Teplice), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 29. 11. 2009, 22:07 (UTC)