Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Petr1234

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zdenekk2 (diskuse) 2. 11. 2012, 10:39 (UTC)

ABRA (informační systém)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku ABRA (informační systém). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Zdenekk2 (diskuse) 2. 11. 2012, 10:39 (UTC)

Dobrý den, můj záměr je obohatit pojem "informační systém". Chtěl bych také vytvořit na pojem "abra" rozdělovník, který by obsahoval mnou vytvořenou stránku a stránku o pokémonech, která také tento pojem obsahuje. Poraďte mi prosím, ve Wiki jsem nový. Text jsem ozdrojoval ze tří zdrojů, z toho jsou dva zcela nezávislými portály specializované na informační systémy. Co by bylo relevantním zdrojem? Děkuji, P. Petr1234 (diskuse) 2. 11. 2012, 15:01 (UTC)

Dobrý den, druhý zdroj je pouze výčet parametrů, tedy triviální (nepublikuje nijak šířeji o předmětu článku), třetí vyhovuje. Rozcestník je vhodné vytvářet, pokud je více významů, u dvou významů postačuje použít šablonu {{Různé významy}}. S pozdravem--Zdenekk2 (diskuse) 3. 11. 2012, 15:35 (UTC)

Dobrý den, kde nyní najdu článek ABRA (informační systém), abych ho mohl lépe ozdrojovat? Děkuji, Petr Vopelák

Obnovil jsem a restartoval lhůtu.--Zdenekk2 (diskuse) 27. 11. 2012, 18:35 (UTC)

Jaroslav Řasa[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jaroslav Řasa. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --83.240.7.60 26. 11. 2012, 22:13 (UTC)