Diskuse s wikipedistou:Padesatprocent

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Marek Koudelka (diskuse) 12. 2. 2013, 14:53 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Fórum 50 %. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 12. 2. 2013, 14:53 (UTC)

Dobrý den
na strance forum 50% jsem vložil externí zdroje které o nas píší, ale stále tam je nějaká hláška ohledně smazaní učtu .Mužete mi říct co je ještě třeba ? aby tam tato hlaška nebyla a když jsem splnil požadavky ?
děkuji -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Padesatprocent (diskuse) 25. 2. 2013, 12:29‎ (CE(S)T)
Dobrý večer, bylo potřeba, aby to zase nějaký wikipedista zhodnotil a dal to upoznění pryč, samo se to neudělá. Už se tak ale stalo, kolega DobyvatelCZ dal šablonu Významnost pryč. Byla tak uznána encyklopedická významnost tématu. Protože je však stále hodně informací v článku nepodložených konkrétními zdroji a článek stále potřebuje dodat odkazy na příbuzné články a upravit trochu styl, jsou tam stále šablony Neověřeno a Wikifikovat. Podrobnější informace vizte v materiálech odkazovaných těmito upozorněními v úvodu článku. Máte-li otázky, ptejte se; otázky a připomínky přímo k článku ale raději pište na jeho diskuzní stránku. S pozdravem --25. 2. 2013, 21:22 (UTC), Utar (diskuse)

Podepisování[editovat zdroj]

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Jan Polák (diskuse) 19. 2. 2013, 15:46 (UTC)