Diskuse s wikipedistou:Orangeclimber

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Orangeclimber v tématu „Přestupové hnutí

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 20:00, 7. 4. 2008 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--Horst 16:46, 29. 4. 2008 (UTC)

Křesťanství a afro-američtí otroci[editovat zdroj]

Dobrý den přidal sem do vaší části článku o otrokářství šablony chybí zdroj (viz: diskuse). Neberte to prosím jako útok na text, ale jako pokus zvýšit jeho věrohodnost. S pozdravem --Jenda H. 21. 9. 2008, 13:23 (UTC)

Prosím, ozdrojujte co nejrychleji těch 90 %, jinak je budu muset odstranit. Takto se to nedělá! --Cinik 15. 12. 2008, 12:51 (UTC)

Zdravím, vzhledem k Vašemu zaměření by Vás možná zajímal Projekt Křesťanství S pozdravem --Cinik 17. 12. 2008, 13:04 (UTC)

Dobrý den, vidím, že máte možná maličko problém s podpisem - nemusíte se podepisovat ručně, stačí zmáčknout tlačítko (viz obrázek) s vlnovkami. Zobrazá se vlnovky, ale v náhledu i po uložení již bude podpis i s časovými údaji, které jsou taky důležité pro snadnou orientaci v diskusi. Mějte se pěkně, --Podzemnik 18. 12. 2008, 16:18 (UTC)

Zdravím. Dokončil jsem základní přepracování a rozšíření článku Sdružení katolických duchovních Pacem in terris. Čekám teď na případné připomínky, či ještě lépe recenzi. --Cinik 21. 12. 2008, 11:47 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 9. 9. 2009, 11:09 (UTC)

Jasně, zapomněl jsem, omlouvám se. --Orangeclimber 9. 9. 2009, 11:26 (UTC)

Drobné doplnění životopisu?[editovat zdroj]

Dobrý den, u hesla Jiřina Švorcová jste doplnil informaci o jejím členství v poradním sboru barrandovského ústředního dramaturga. Není mi však jasné, z jakých pramenů jste vyvodil souběžné tvrzení, že v té souvislosti přispívala k jakémusi blíže nedefinovanému "cenzurnímu procesu". Bez uvedení pramene totiž vzniká dojem, že se nejedná o objektivní fakt, nýbrž o váš osobní soud - nepodložené osobní soudy ovšem do encyklopedie nepatří. Dovoluji si kromě toho upozornit, že první věta vašeho souvětí je redundantní, jelikož už v předchozím odstavci je uvedeno, že J. Š. byla "jednou z klíčových postav normalizační kultury", což asi není nutné hned vzápětí duplicitně parafrázovat. Petvad (diskuse) 19. 12. 2012, 06:01 (UTC)

Dobrý den,

pramen jsem nedodával, nepovažoval jsem to za tolik důležité sdělení. Její role v poradním dramaturgickém sboru, je dobře zachycena ve sbírce "Barrandov historie" v archivu společnosti Barrandov studio. Z publikací se o její roli v tomto kolegiu zmiňuje například Štěpán Hulík (Kinematografie zapomnění : počátky normalizace ve Filmovém studiu Barrandov (1968–1973).Praha : Academia, 2011). --Orangeclimber (diskuse) 21. 12. 2012, 12:46 (UTC)

Díky za odpověď, své námitky koriguji :-) Petvad (diskuse) 25. 12. 2012, 01:51 (UTC)

Pozdrav[editovat zdroj]

Dobrý den, sledoval jsem nyní Vaši aktivitu, zejména u článku o CČSH. Když jsem si přečetl Váš profil, neváhám Vás pozdravit jako bývalý student ETF a kamarád Lukáše Krynského a dalších :) Pán Vám žehnej do nového roku! --Lukáš Král (diskuse) 8. 1. 2016, 17:37 (CET)Odpovědět

Děkuji, přeji obdobně. --Orangeclimber (diskuse) 14. 1. 2016, 10:03 (CET)Odpovědět

Mazání[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 17. 4. 2016, 13:11 (CEST)Odpovědět

Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 17. 4. 2016, 13:11 (CEST)Odpovědět

Blok[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že vaše poslední editace jsou pouze mazání informací bez shrnutí a bez doložení důvodů na diskusní stránce článku, byla vaše činnost omezena blokem. --Jan KovářBK (diskuse) 17. 4. 2016, 13:11 (CEST)Odpovědět

Dobrý den,

myslím, že Vaše reakce byla poněkud unáhlená. Provedl jsem reverzi reverze mé verze, kterou jsem argumentačně vysvětlil v diskusi článku, zároveň jsem požádal jiného správce (Horst) o uzamčení sporného článku, právě aby se zamezilo hrozící revertační válce. Oponent nereagoval na moji výzvu, aby používal důvěryhodné zdroje, blok mého účtu podle mne není na místě.--Orangeclimber (diskuse) 17. 4. 2016, 13:20 (CEST)Odpovědět

(po EK) Situaci jsem špatně vyhodnotil, za což se omlouvám. Stránku jsem zamkl, vás odblokoval a na stránku dal šablonu {{Dvě verze}}. Pokud se prokáže, že jde o copyvio, bude skryto a šablona Dvě verze odstraněna. --Jan KovářBK (diskuse) 17. 4. 2016, 13:23 (CEST)Odpovědět

Děkuji za uzamčení stránky i odblokování. --Orangeclimber (diskuse) 17. 4. 2016, 13:52 (CEST)Odpovědět

Přestupové hnutí[editovat zdroj]

Milý bratře, můžu Vás poprosit o zkouknutí mého článku Přestupové hnutí? Současně jsem se chtěl zeptat, zda se v nějaké masovější obdobě týkalo i příklonu k CASD. (Budu povděčen za případné doplnění.) Děkuji a jsem s bratrským pozdravem, --Lukáš Král (diskuse) 18. 4. 2016, 10:09 (CEST)Odpovědět


Dobrý den, trochu jsem to rozšířil o politický a národní kontext, ale jinak je to asi výstižné. Možná by bylo možné ještě podle odkazovaného on-line zdroje doplnit i odkaz na odbornou literaturu. --Orangeclimber (diskuse) 18. 4. 2016, 11:57 (CEST)Odpovědět