Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Miroslav Bartík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele OJJ v tématu „Pád domu Usherů (minisérie, 2023)

vítejte na Wikipedii[editovat zdroj]

--Wikram Beckett (diskuse) 17. 10. 2023, 15:34 (CEST)Odpovědět

Pád domu Usherů (minisérie, 2023)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pád domu Usherů (minisérie, 2023). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pád domu Usherů (minisérie, 2023). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.


V případě nejasností nebo otázek se můžete obrátit na stránku Wikipedie:Potřebuji pomoc. Hezký den --Wikram Beckett (diskuse) 17. 10. 2023, 15:36 (CEST)Odpovědět

Wikikytička na uvítanou Rádi bychom Vás přivítali na české Wikipedii!

© Děkujeme za váš zájem spolupracovat na tvorbě Wikipedie. Bohužel je možné, že Vámi vložený příspěvek porušuje autorská práva.

K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://cc.cz/na-netflixu-vysel-pad-domu-usheru-skvela-hororova-miniserie-volne-vychazi-z-dila-edgara-allana-poea/.

Text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud nemůžeme přijmout. Podívejte se prosím na stránku Pád domu Usherů (minisérie, 2023), a pokud jste autorem původního díla, nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Vždy a rádi přijmeme vhodné příspěvky, které jsou Vaším dílem. Pokud si nevíte rady, přečtěte si několik stránek, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik základních rad:

Další informace najdete na portálu Wikipedie.

Tak ještě jednou vítejte, těšíme se na Vaše vlastní příspěvky a doufáme, že se Vám přispívání bude dařit.


--OJJ, Diskuse 17. 10. 2023, 15:57 (CEST)Odpovědět