Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Macamica

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zdenekk2 (diskuse) 16. 9. 2012, 21:53 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Židovský hřbitov (Odolena Voda). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 15. 9. 2012, 22:50 (UTC)

Dobrý dem, strávila jsem tím asi hodinu...a nevím, jestli tedy vytvoření článku nakonec nebude nad mé síly, jsem tu absolutní nováček..Jen jsem měla dojem, že téhle památce v mé obci by článek slušel a uposlechla jsem výzvy, abych se nebála...ale nemám mnoho času, abych studovala úplně vše. Dalo by se mi prosím případně poradit, kde jsou nějaké základní chyby? Ani nevím, jak se odpovídá v diskusi...

--Macamica (diskuse) 16. 9. 2012, 21:21 (UTC)

Dobrý den, kolegové již článek upravili, takže smazání již nehrozí. Základní rady jsem přidal výše v uvítacím rámečku. Budeme se těšit na další vaše editace. S pozdravem--Zdenekk2 (diskuse) 16. 9. 2012, 21:53 (UTC)