Diskuse s wikipedistou:Kytlacek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Stránku jsem Vám smazal, vzkaz v diskusi jsem si přečetl až poté. Pokud chcete na nějaké stránce pár hodin pracovat, pak ji založte vložením šablony {{Pracuje se}}. Dlouhodobější přivlastňování stránek (s tím, že je někdy v budoucnu hodláte založit) ovšem není možné.--Tchoř 13. 4. 2011, 22:02 (UTC)

Prosím, nezakládejte neencyklopedické články bez textu, budou mazány a případně byste mohl být i blokován. Chcete-li napsat nějaký článek, prostě ho napište, není to potřeba nijak dopředu oznamovat. --Tchoř 13. 4. 2011, 22:10 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti, pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokován(a) natrvalo.

--Gumruch 14. 4. 2011, 00:54 (UTC)

Realistické divadlo[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Realistické divadlo. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 4. 2011, 17:43 (UTC)

Toto je jen pokus[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Navíc, šablona Subpahýl se ze stránek neodstraňuje. —Draceane 15. 4. 2011, 19:42 (UTC)

Realistické divadlo[editovat zdroj]

Dobrý den. Vyvarujte se takovýchto shrnutí editací! Pokud by se situace opakovala, bude Vám omezena možnost editovat Wikipedii. Jsme dobrovolný projekt a nikdo nemá zapotřebí číst Vaše urážky. --Faigl.ladislav slovačiny 15. 4. 2011, 19:47 (UTC)

Divadlo - test[editovat zdroj]

Testy do Wikipedie nepatří. Navíc to bylo zkopírováno z této stránky a pokud nejste Jančííí, jednalo by se o porušení autorského zákona. --Postrach 28. 4. 2011, 12:06 (UTC)

Výčapské divadelnictví[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Výčapské divadelnictví. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Ioannes Pragensis 28. 4. 2011, 12:27 (UTC)

PROČ SOUSTAVNĚ NIČÍTE MOJÍ PRÁCI A ZAVÁDÍTE DALŠÍ A DALŠÍ BYROKRACII??? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kytlacek (diskusepříspěvky)
Dobrý den, nejde o zavádění nové byrokracie a tím méně nechci ničit Vaši práci. Pravidlo o doložení významnosti na Wikipedii existuje co já pamatuji, to znamená nejméně 6 let. Jde o to, aby se zde neobjevovala zcela okrajová a tím pádem spolehlivě nedoložitelná témata. Zdravím,--Ioannes Pragensis 28. 4. 2011, 12:47 (UTC)

Chebské divadelnictví[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Chebské divadelnictví. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Fagnes 28. 4. 2011, 12:48 (UTC)

Dobrý den, za opakovaný vandalismus jsem Vás zablokoval na 1 týden. Z historie editací [1] lze dovodit, že byste se měl pokusit Wikipedii také nějak prospět, pokud byste setrvával v permanentní vandalizaci, následoval by trvalý blok do odvolání. Máte-li nějaké výhrady vůči zásahům adminů, jak sdělujete v SE, lze se na ně podívat a objasnit. --Kacir 28. 4. 2011, 12:43 (UTC)

Karel Amos Auos[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Karel Amos Auos. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem ♥ K123456 10. 5. 2011, 04:19 (UTC)

Divadlo Ferdy Sterdy[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Divadlo Ferdy Sterdy. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem ♥ K123456 10. 5. 2011, 04:47 (UTC)

Divadlo Ferdy Sterdy[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Divadlo Ferdy Sterdy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 10. 5. 2011, 06:42 (UTC)

Karel Amos Auos[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek byl smazán, protože jeho předmět nesplňoval kritéria encyklopedické významnosti požadovaná Wikipedií. Prosím, nevkládejte tento příspěvek znovu, pokud nedoložíte významnost jeho předmětu vícero nezávislými netriviálními věrohodnými zdroji, které o něm publikovaly. V opačném případě bude opětovně smazán. Děkuji za pochopení.--Kacir 10. 5. 2011, 15:01 (UTC)

Můžete zde uvést alespoň jeden věrohodný zdroj k danému článku? Nepřidávejte do Wikipedie nesmylsné texty. Děkuji. --Kacir 10. 5. 2011, 15:07 (UTC)

Jak dál[editovat zdroj]

Ahoj, na jednu stranu nadáváš na adminy, ale zároveň ignoruješ spoustu připomínek, které ti dosud jiní uživatelé napsali (pročti si dobře tu hromadu vzkazů na této stránce). Pokud tyto připomínky nechápeš nebo schválně přehlížíš, není pak jiná možnost, než nevyhovující příspěvek prostě smazat. Když něčemu nerozumíš, proč se radši nezeptáš? Můžeš se ptát na této stránce, lípou nebo na diskusní stránce libovolného zkušenějšího uživatele. Vandalismem nic nevyřešíš, navíc by se mohlo stát, že tvůj účet dostane trvalý blok, což se občas dělá u uživatelů, kteří opakovaně záměrně škodí. Můžeš si třeba dát od Wikipedie nějakou dobu pauzu, rozhlédnout se, jak vypadají jiné články, a pak se zase vrátit, až tomu opravdu porozumíš. Články v rozsahu jedné až dvou vět tu opravdu nikdy nebudou moct zůstat, tak už takhle stručné články opravdu nezakládej.--Jieκeren 10. 5. 2011, 15:35 (UTC)

Při zakládání článku si prosím ověřte jeho encyklopdickou význammnost. To je základní problém, který nerepspektujete, a jenž vede k nepochopení. Články bez encykl. významnosti se z Wikipedie mažou. Přečtěte si tyto odkazy: WP:OV, WP:EV, WP:2NNVZ, případně další WP:NOT. Polde nich se správci řídí při mazání. --Kacir 10. 5. 2011, 17:12 (UTC)

Národní divadlo[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 5. 6. 2011, 20:11 (UTC)

Kabaret u Váňů[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kabaret u Váňů, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 5. 6. 2011, 20:15 (UTC)

Totéž se týká všech ostatních divadel, která jsi založil. --Harold 5. 6. 2011, 20:22 (UTC)


STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité tyto principy dodržovat, jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Děkuji za pochopení.

Pokud s tím nepřestaneš, budeme tě muset zablokovat, protože přiděláváš zbytečně spoustu práce. Opravdu sem prosím přestaň kopírovat cizí texty. --Jieκeren 5. 6. 2011, 20:19 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Divadlo Na Jezerce, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Slfi 5. 6. 2011, 20:27 (UTC)

Bohužel opět nereaguješ, takže jsem tě musel zablokovat (na 2 týdny, vzhledem k tomu, že předchozí 2 bloky byly na týden). Už nevím, jak ti to vysvětlit, ale ty úplně ignoruješ připomínky jiných uživatelů (četl jsi vůbec tohle: [2], [3], [4]?). VŠECHNY tvoje dosavadní úpravy musely být zrušeny (dal jsem si tu práci a našel jsem si to) a to, co teď děláš, je obyčejný vandalismus. Už jsi byl dříve (dokonce několikrát) varován, že můžeš být zablokován natrvalo, takže pokud i po vypršení tohoto bloku začneš znovu dělat škodlivé úpravy, už prostě nebudeš dál editovat. Vezmi to prosím na vědomí.--Jieκeren 5. 6. 2011, 20:40 (UTC)

Divadelní společnost Jana Hrušínského[editovat zdroj]

Divadelní společnost Jana Hrušínského byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Předkové a příslušníci rodiny Hrušínských působí v českém divadle nepřetržitě od poloviny devatenáctého století. Prvním držitelem divadelní koncese v rodině byl pan Ondřej Červíček, který povolení k provozování divadelního spolku získal v roce 1883. Za všechny známé osobnosti, které prošly divadelní historií "rodiny" jmenujme např. v r. 1851 Josefa Kajetána Tyla nebo později, v první polovině 20. století např. Karla Lamače, Rudolfa Hrušínského či Josefa Kemra. Rodinná tradice nyní pokračuje v Divadle Na Jezerce…

Divadlo Polárka[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Divadlo Polárka, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Draffix 19. 8. 2011, 21:20 (UTC)

Vzhledem k tomu, že jsi absolutně nepoučitelný (viz tvoje kniha zablokování), zablokoval jsem tento účet na trvalo. --Harold 20. 8. 2011, 18:51 (UTC)