Diskuse s wikipedistou:Kubalip

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Martín Demichelis[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Martín Demichelis. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Lalina (diskuse) 26. 8. 2012, 17:32 (UTC) P.S. Pridala som ti interwiki, aby si mal z čoho čerpať. Takisto treba upraviť aj BC Žalgiris. Ak potrebuješ poradiť, napíš mi. Pekný večer/deň.

Dobrý den nevíte náhodou jak se vkládají obrázky

Dobrý den, nemažte prosím mezijazykové odkazy v článcích. Díky --Marquas (diskuse) 26. 8. 2012, 18:49 (UTC)

Opäť - nemaž medzijazykové odkazy.--Lalina (diskuse) 26. 8. 2012, 23:30 (UTC)

Tučňáci z Madagaskaru[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold (diskuse) 14. 9. 2012, 19:43 (UTC)

Miguel Veloso[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel (diskuse) 2. 6. 2013, 12:21 (UTC)