Diskuse s wikipedistou:Kralishek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte na Wikipedii. Začala jste Bohuslavem Martinů – jen směle dál, klasická hudba si zaslouží rozšíření. Jestli chcete dále pracovat na Martinů, podívejte se pro inspiraci například na článek o Leoši Janáčkovi. -df- 09:27, 8. 12. 2005 (UTC)

Zdravím[editovat zdroj]

Vítám Vás na wikipedii. Všiml jsem si, že píšete články o jménech. Možná by Vás mohlo zajímat, že na stránce Seznam křestních jmen je dole odkaz na statistiky ministerstva vnitra ČR ohledně rozšířenosti těch kterých jmen mezi občany České republiky, což je IMHO docela zajímavá informace. Cinik 09:33, 15. 12. 2005 (UTC)

...a je už lehce zpracována formou tabulky na Nejoblíbenější jména ve světě#Česko. Jinak se připojuji k přivítání. --Luděk 09:39, 15. 12. 2005 (UTC)
Kluci, díky. Budu se snažit aspoň trochu přispět. --Kralishek 09:51, 15. 12. 2005 (UTC)

Překlad Meta[editovat zdroj]

Zdar, kolegyně! :-) Vídím z osobní stránky, že máte zájem o překlady. Nechcete se připsat na meta:Translation#Čeština a pomoci s překladem Meta pro česky mluvící? Vizte mou výzvu na Wikipedie:Pod lípou (oznámení)#Překlad Meta. Dík, těším se na spolupráci. --Egg 13:05, 16. 12. 2005 (UTC)

  1. Ahoj kolego, tak jsem se připsala. S čím na metě by bylo vhodné začít. Přeložený Multilingualism jsem viděla. Ale je tam toho hodně a otázka je čemu dát prioritu Zkusme se na něčem domluvit. Ještě se tolik neorientuji, a tak jsem akorát přispěla překladem týdne. Nejsem ještě zběhlá ve všech těch kategorizacích a odkazech apod. Pomoc a radu ocením --Kralishek 13:45, 16. 12. 2005 (UTC)
  2. Jen mě tak napadlo... nebyla by vhodné přeložit tu první stranu? Aby čeští (necizojazyčně hovořící) zbloudilci věděli o čem Meta-Wiki je? Můžu s tím začít v pondělí 19.12.--Kralishek 14:12, 16. 12. 2005 (UTC)

Začít hlavní stránkou je výborný nápad. A pokračoval bych asi různými pravidly z Category:policies, protože to je asi hlavní, co českého wikipedistu na Meta zajímá. Překlady pak umisťujme do Category:cs. Ale možností k realizaci je tam nepřeberně. U nás nejspíš nikdo neví, že probíhá debata o maskotovi Wikipedie. :-) --Egg 14:55, 16. 12. 2005 (UTC)


Zdravím, pokud chcete hlasovat pro kandidáty na Chu, musíte hlasovat zde: [[1]], jinak to nebude platit... Cinik 12:47, 19. 12. 2005 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 18:04, 13. 5. 2006 (UTC)

Nejoblíbenější jména…[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Nejoblíbenější jména dětí v České republice v lednu 2005, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Juan de Vojníkov 3. 7. 2010, 07:18 (UTC)