Diskuse s wikipedistou:Jurta38

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 3. 3. 2013, 17:19 (UTC)

Dobrý den, mohu vědět, proč byl vytvořen tento článek, když existuje Jiří Šíma (sinolog)? Děkuji za odpověď--Zdenekk2 (diskuse) 3. 3. 2013, 19:14 (UTC)

Dobrý den, prosím neodstraňujte bezdůvodně obsah článku. Zásadní změny v obsahu nejprve prodiskutujte s kolegy v diskusi ke článku. případné přejmenování nebo sloučení článků Jiří Šíma (sinolog) a Jiří Šíma (mongolista a sinolog) se rovněž provádí standardními postupy a nikoliv takto. Pokud máte nejasnosti, zeptejte se. Zdraví --Gampe (diskuse) 5. 3. 2013, 12:30 (UTC)


STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Kacir 5. 3. 2013, 17:28 (UTC)