Diskuse s wikipedistou:Hasic77

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám Vás a přeji mnoho zdaru při dalším editování! --Wespecz 5. 6. 2010, 22:21 (UTC)

Jiří Vítek[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Jiří Vítek. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Bohužel jsem text musel Váš článek dočasně označit šablonou urgentně upravit, protože vykazuje tyto nedostatky:

  • Závažné: Mnoho stylistických a typografických chyb, některé části potřebují převést na věty.
  • Lehké: Text potřebuje doplnit odkazy na ostatní články a zařadit do vhodných kategorií.

Pokud se budete potřebovat na cokoliv zeptat či s čímkoliv poradit, neváhejte mne kontaktovat, nejlépe na mé diskusní stránce. S přáním pěkného večera --Wespecz 5. 6. 2010, 22:21 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jiří Vítek, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 9. 6. 2010, 20:59 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Jiří Vítek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Harold 9. 6. 2010, 20:59 (UTC)