Diskuse s wikipedistou:Gruntz0101

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Harold v tématu „Fotky

--Zdenekk2 (diskuse) 17. 8. 2015, 00:46 (CEST)Odpovědět

Možná byste to mohl v tom předchozím rámečku přehlédnout, a tak pro jistotu takhle ručně. Jste-li autorem textů na PSHZD a chcete je mít na Wikipedii, tak můžete udělat v zásadě dvě věci:

  • Napsat mail s udělením souhlasu a poslat ho do ověřovacího systému Wikipedie, vzor a postup je zde,
  • Uvolnit celý obsah webu pod svobodnou licencí a označit ho místo copyrightem, který tam dosud je (© PSHŽD), takovou licencí (pokud je Vás tam autorů víc, měli byste se o tom samozřejmě dohodnout všichni) - např. Creative Commons - Uveďte autora - Zachovejte licenci, kterou přesně užívá Wikipedie, nebo obdobné a svobodnější. Na stránce dole je i odkaz na návod, jak dílo/web pod licencí uvolnit a jak ho k tomu označit.

S pozdravem, --Okino (diskuse) 17. 8. 2015, 02:43 (CEST)Odpovědět

Tramvajová doprava v Ostravě[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tramvajová doprava v Ostravě, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://pshzd.cz/hrabova-nova-bela.html

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 17. 8. 2015, 16:11 (CEST)Odpovědět

Fotky[editovat zdroj]

Nazdar, pro lepší upřesnění názvů souborů chci se zeptat, kde byly pořízeny fotky File:Solaris Trollino.JPG a File:Trolejový oblouk.JPG. U toho Trollina mám podezření na terminál Hulváky, ale radši se pro jistotu ptám. To vedení bylo taky foceno v Ostravě, příp. kde? Díky. --Harold (diskuse) 1. 3. 2016, 22:05 (CET)Odpovědět