Diskuse s wikipedistou:Ewik.H

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456 14. 8. 2010, 09:42 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. Wespecz 14. 8. 2010, 22:05 (UTC)

Harmonická rodina[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Harmonická rodina. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 21. 8. 2010, 10:47 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Harmonická rodina. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 21. 8. 2010, 10:47 (UTC)

Nedoslýchavost[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Nedoslýchavost. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 21. 8. 2010, 11:03 (UTC)

Protidrogová prevence[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Protidrogová prevence. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 21. 8. 2010, 12:36 (UTC)

Neurotické dítě[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Neurotické dítě. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 22. 8. 2010, 10:07 (UTC)

Školní zralost[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Školní zralost. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 22. 8. 2010, 10:40 (UTC)


Dobrý den, potřebuji poradit ohledně nových článků, které jsem sem vložila a byla bych ráda, kdyby se na ně mohli dívat ostatní a hlavně je využívali. Potřebuji poradit ohledně nových článků: Protidrogová prevence , Neurotické dítě a Školní zralost. Nevím, jak je ještě více vylepšit, aby splňovali požadavky na encyklopedické heslo. Myslím si, že jsou udělaný dobře a přehledně a hlavně tak jsou všechna ta nejdůležitější fakta s odkazama na další stránky, které s těmito tématy souvisí. Žádám Vás tedy o radu, jak to udělat, aby splňovali všechna Vaše kritéria. Dost mi na tom záleží a hlavně chci přidávat další a další nové stránky. Děkuji za radu, Ewik.H

Články na Wikipedii by neměly být jen sbírkou odrážek, ale měly by být psány jako text (občas nějaký seznam v nich být samozřejmě může. ). Na začátku chybí úvodní odstavec, který by stručně shrnul obsah článku (Například věty "Protidrogová prevence je ... Spočívá v ... a má za úkol ... První ji zavedl pan xx v roce yy. ... ještě něco, co mne nenapadá "). Na konci by měly být zdroje (literatura, odborné stránky), ze kterých článek čerpá. --Postrach 22. 8. 2010, 19:22 (UTC)
Mimochodem: podpis v diskusích uděláte 4 vlnovkami. --Postrach 22. 8. 2010, 19:22 (UTC)
Dobrý den, v takových případech je dobré podívat se na podobu podobných článků. Tedy u Protidrogové prevence např. na Prevence. V Neurotickém dítěti píšete prakticky o neuróze, takový článek už ale na Wikipedii je (Neuróza). S pozdravem--Zdenekk2 22. 8. 2010, 19:52 (UTC)
Dobrý den, kromě již řečených připomínek bych Vám doporučil zapracovat na gramatické a typografické stránce. Zejména s chybějícími mezerami je text špatně čitelný. --Gumruch 22. 8. 2010, 21:57 (UTC)

Protidrogová prevence[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Protidrogová prevence. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 6. 9. 2010, 22:38 (UTC)

Výtvarné umění 2. poloviny 20. století[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Výtvarné umění 2. poloviny 20. století. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 9. 2010, 04:41 (UTC)

Pedagogická psychologie[editovat zdroj]

Zdravíčko, koukal jsem na váš obdivuhodný výkon v článku Pedagogická psychologie. Ty bodové výčty by to tam chtělo zrušit a nahradi textem, aby to začalo normálně vypadat.--Juan de Vojníkov 15. 9. 2010, 07:44 (UTC)

Dobrý den, děkuji za pochválení stránky, taky mi dala pěkně zabrat. Ty body jsem už smazala, tak snad to vypadá už lépe. Nějak jsem neměla dost času na to, to předělat. Snad to někomu poslouží. (Ewik.H 15. 9. 2010, 17:00 (UTC))