Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Egon Foltýn

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456 19. 2. 2011, 17:07 (UTC)

Adam Georgiev[editovat zdroj]

Kolego, upozorňuji Vás na WP:Vzhled a styl. Další Váš revert bez jakéhokoliv vysvětlení již budu brát jako vandalismus. Děkuji za pochopení. --Harold 20. 2. 2011, 18:04 (UTC)

"Kolego", upozorňuji Vás na: "Tato stránka popisuje DOPORUČENÝ vzhled a styl stránky Wikipedie. Má za úkol ukázat základní pravidla psaní a typografického zpracování jednotlivých hesel. Každý čtenář ocení konzistentní styl a jednotnou úpravu všech hesel. Účelem této stránky NEJSOU rady jak vytvořit článek nebo JAK EDITOVAT jednotlivé stránky." (Pravopisné chyby v citaci jsou původní.) Věnujte, prosím, pozornost stránkám neúplným, stručným a pahýlům, je jich na Wikipedii dostatek. Nikoliv těm, které jsou zpracovány tak profesionálně. Egon Foltýn -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Egon Foltýn (diskuse)

Kolego, přečtěte si prosím WP:Vlastnění článků, cokoliv tu může editovat kdokoliv a nijak mu v tom nemůžete zabránit. 1) Fotka se dává na začátek zdrojového kódu (pokud je jedna), neuvádí se zde fixní velikost a ani její autor (ten je k nalezení na popisné stránce souboru). 2) Můj požadavek na zdroj, že je připodobňován k různým světovým autorům, je zcela legitimní. Nastudujte si závazné pravidlo WP:Ověřitelnost. 3) Umělecká díla se píší kurzívou, rovněž hvězdička vytvoří strukturovaný seznam, nemusí být roztahaný dvojnásobně kvůli prázdným řádkům. Jaký v tom vidíte problém? 4) Odstranil jste také kategorie, do kterých článek patří. Prosím tedy o vysvětlení všech těchto kroků dobrými argumenty. Děkuji. --Harold 20. 2. 2011, 19:32 (UTC)

Obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den, označil jsem obrázek Adam Georgiev na fotografii Roberta Vana.jpg jako copyvio, jelikož pravděpodobně nesplňuje požadavky na autorská práva. Pokud jste vlastníkem autorkých práv, postupujte podle návodu níže--DeeMusil 22. 2. 2011, 20:06 (UTC)

NPOV a copyvio obrázek[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Soubor:Adam Georgiev - Třepetavý zvuk ptačích křídel.jpg, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Dále pak neodstraňujte bezdůvodně a bez předchozí diskuse šablonu NPOV. --DeeMusil 28. 2. 2011, 01:52 (UTC)