Diskuse s wikipedistou:Blanicky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Občanská iniciativa Czechia. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Mercy 22. 9. 2011, 19:01 (UTC)

Nástěnka správců[editovat zdroj]

Nemá sloužit k diskusím, natož k diskusím, kdy je vhodné použít který název naší země – ty se netýkají správcovských práv. Váš příspěvek jsem tedy revertoval. Pokud chcete zakázat používání některého z názvů nebo dohodnout nějaké pravidlo, které by postihovalo ty, již ho používají, založte si na to nějakou žádost o komentář. --Tchoř (diskuse) 8. 2. 2013, 17:15 (UTC)

Tlačítko vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své diskusní příspěvky podepisovat.

Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Při uložení pak budou vlnovky automaticky nahrazeny Vaším uživatelským jménem a datumem. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se vloží IP adresa a datum. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 8. 2. 2013, 17:50 (UTC)