Diskuse s wikipedistou:89.111.73.140

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Horst v tématu „Zdroje

Vladimír Herman[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku Vladimír Herman jste přidal/a datum úmrtí. 26. červen 2015 ale ještě nenastal, takže je tam evidentně překlep. I tak ovšem chybí zdroj. Podle pravidla Wikipedie:Zdroje je nutné uvést publikovaný ověřitelný zdroj (smuteční oznámení v tisku, na internetu apod.). Kdyžtak napište sem, poradím. --Davcza (diskuse) 27. 5. 2015, 11:47 (CEST)Odpovědět

Experiment[editovat zdroj]

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Tlusťa 15. 12. 2008, 12:02 (UTC)

IBK Hradec Králové[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku IBK Hradec Králové. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 8. 2013, 21:58 (UTC)

2015[editovat zdroj]

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

--Horst (diskuse) 20. 2. 2015, 09:24 (CET)Odpovědět

HDO[editovat zdroj]

Dobry den. Jak jste do komentare u HDO psal, ze frekvence je naschval volena tak, aby se nekryla s harmonicku od 50Hz, tak to klidne muzete zkusit nejak napsat primo do clanku. Naopak jsem do clanku vratil do zavorky ten kilohertz, protoze nekde to tak opravdu je. --Jx (diskuse) 21. 2. 2015, 13:34 (CET)Odpovědět

Zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Díky za pochopení.

K takovým změnám je vždy dobré uvést aspoň url--Horst (diskuse) 1. 11. 2017, 15:03 (CET)Odpovědět