Diskuse s wikipedistou:89.102.193.29

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sledujte prosím stránku Wikipedie:Nástěnka správců, tam nejspíš dostanete relevantní odpovědi. Toto hromadné posílání nemá žádný smysl, ale může působit určité technické problémy.

A ujišťuju vás, že pokud se dotyčný nepřizná sám, jméno je nezjistitelné. Zjistitelná je nanejvýš IP adresa, ale tu zjišťujeme minimálně. Dík --Nolanus 06:28, 6. 1. 2007 (UTC)

Zdržte se laskavě osočných až útočných komentářů. Zde není místo pro dohady, kdo koho pošpinil, my zde píšeme encyklopedii. Pokud chcete argumentovat, argumentujte laskavě věcně a bez emocí. Děkuji za pochopení --Chmee2 22:05, 6. 1. 2007 (UTC)

Dobrý večer. Prosím přečtěte si článek Wikipedie:Wikietiketa. Dodržování Wikietikety Vám usnadní komunikaci na Wikipedii. Přeji hodně štěstí. --mj41 22:45, 6. 1. 2007 (UTC)

Za urážky Vás blokuji na tři dny. Diskutujte s chladnou hlavou a věcně a hlavně k tématu, neurážejte oponenty. --Tlusťa 15:18, 30. 1. 2007 (UTC)

Opava - spam[editovat zdroj]

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení. Petr K. 00:34, 5. 2. 2007 (UTC)

Anonymní příspěvky[editovat zdroj]

Zdržte se anonymních příspěvků budících dojem pokračování textu diskuzí a encyklopedických hesel. Tohle nejsou diskuzní fóra určená pro vaše trollování a šíření spamu. Nevkládejte komerční odkazy a nespamujte hesla. --Martincz 09:04, 6. 2. 2007 (UTC)

Josef Navrátil[editovat zdroj]

Zdravím. Vaše příspěvky na stránkách Josef Navratil a Diskuse:Josef Navratil jsem přesunul do Diskuse:Josef Navrátil, kam patří. Vaše diskusní příspěvky prosím nikdy nevkládejte do článků (hlavního jmenného prostoru), jen do diskusí. --Japo ¿ 14:06, 16. 2. 2007 (UTC)

Zablokoval jsem vás na dva týdny; opět za nevhodné chování (již jste byl zablokován na tři dny a později na týden jinými správci); nelze zde prostě tolerovat neslušné chování vůči jiným jakýmkoliv uživatelům. To bychom tu brzy neměli encyklopedii ale zmatek. --Aktron (d|p) 21:43, 19. 2. 2007 (UTC)

Vkládám Vám vysvětlující šablonu, jak na vložení podpisu.

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Chmee2 21:44, 19. 2. 2007 (UTC)