Diskuse s wikipedistou:86.49.75.123

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Uvítání[editovat zdroj]

Děkujeme Vám za moc pěkný překlad článku Alfred Kärcher, jen tak dál! Kdybyste potřeboval(a) s čímkoli poradit, nebojte se zeptat. S pozdravem --Byrnjolf 2. 3. 2013, 16:42 (UTC)

Kärcher (společnost)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kärcher (společnost). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Díky za překlad tohoto článku z německé Wikipedie. Pro to, aby mohl být zveřejněn i na té české, je potřeba, abyste splnil požadavky na vzhled a styl (odkazy na informace výše). Navíc bude vhodné článek patřičně ozdrojovat českými odkazy. Díky za pochopení. Děkuji vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Neváhejte v článku provést potřebné změny, a to nejlépe s uvedením zdroje. Noví přispěvatelé jsou vždy vítáni. Hezký den, --DobyvatelCZ (diskuse) 2. 3. 2013, 17:19 (UTC)