Diskuse s wikipedistou:83.240.123.186

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 28. 5. 2009, 14:09 (UTC)

Leden 2010[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Jiří Wolker fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Zet (kontakt|příspěvky) 26. 1. 2010, 16:31 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Vojtěch Martínek, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Saltzmann 26. 1. 2010, 17:28 (UTC)


STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Harold 20. 6. 2010, 13:45 (UTC)

Zanechte prosím toho přepisování "český xx" na "moravský xx". Pokud u takovýchto editací nebudete uvádět zdroje, které by Vaše tvrzení podpořily, budu zřejmě nucen Vám omezit možnost editace. Děkuji za pochopení. --Harold 22. 6. 2010, 08:46 (UTC)

Pro Vás je Morava na Měsíci? Nebo kde jinde? Pokud na Moravě, pak se nedopouštím chyb. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 83.240.123.186 (diskuse)

Sám na Moravě žiji a považuji se za Moraváka. Nicméně tohle je encyklopedie, jejíž údaje by měly být podloženy zdroji. A pokud neexistují (nebo nejsou předloženy) zdroje, že nějaká osobnost o sobě tvrdí, že je Moravan, nelze takhle u všech nalezených lidí, co mají jako místo narození uvedenu Moravu, toto měnit. Prosím zanechte toho včetně těch provokací. --Harold 22. 6. 2010, 09:07 (UTC)

Pokud psát pravdu je pro Vás provokace, pak si asi rozumět nebudeme. Opravuji pouze pravopisné chyby (Vlastimil Tulstý a ne Tlustý) a pokud jde o poslední úpravu, hudební skladatel Míča žil v době barokní a NEMOHL se považovat za českého skladatele, což lze doložit např. knihou Milana Řepy (historika z Historického ústavu AV ČR) Moravané nebo Češi?, vydalo nakladatelství Doplněk. Až si tu knihu přečtete, nezbyde Vám, než mi dát za pravdu, že před rokem 1867 ev. 1863 se na Moravě k české národnosti hlásil leda tak František Sušil, nepočítaje Františka Palackého (po odchodu do Čech ovšem). Před rokem 1848 může mluvit o českém národě na Moravě jen někdo, kdo nezná fakta nebo je vědomě ignoruje. Pokud máte jiné, lepší informace, rád se nechám poučit! K moravské národnosti se lidé na Moravě hlásili i po rakousko-uherském dualismu, což lze opět doložit důkazy, a to i v první polovině 20. století. Že se k Vám tyto informace možná nedostaly, je chybou politiků, učitelů a vědců a je to třeba reklamovat jinde.

Dobrý den, Výše jste již byl varován Haroldem, nepřestal jste, tedy zablokoval jsem vás na 6 hodin za přepisování "český xx" na "moravský xx". Zanechte tohoto prosím nebo podpořte svá tvrzení solidními zdroji. Viz WP:OV a související. Díky za pochopení. --Podzemnik 23. 6. 2010, 06:06 (UTC)