Diskuse s wikipedistou:Jungova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Psaní bez čárek[editovat zdroj]

Dobrý den, dotazy je lepší psát jinam než na pískoviště....si stáhněte nějaký program na kontrolu pravopisu (spellcheck),....oprava textu bez interpunkce je pak mnohem rychlejší, nebojte se klidně zeptat na další věci ohledně wikipedie:-) --H11 11. 9. 2008, 08:23 (UTC)

To nebyl dotaz, ale skutecne jen prvni zkouska, protoze jsem tady nova

zde jsou základní informace a omlouvám se--H11 11. 9. 2008, 09:39 (UTC)

Návarov[editovat zdroj]

Zdravím Vás, paní kolegyně. Do hesla Návarov jste připojila větičku se svým jménem. Do hesel se jména autora, ani přispivatele nikdy nevkládá, určitě však ano do všech diskusních stránek. Tak jí tam prosím odstraňte (v editační podobě nasvítit, deletovat, uložit). Jestli máte k trampskému Návarovu bližší vztah, doplňte do hesla na konec odstavec Zdroje a připište tam třeba některý z webů o tomto místě, nebo knižního průvodce atd... Přeju hezký víkend --Zákupák 12. 9. 2008, 03:40 (UTC)

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Trainz fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav 12. 9. 2008, 09:58 (UTC)

Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. -- Mercy (|) 12. 9. 2008, 09:58 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si Vašeho snažení na pískovišti. Vše potřebné ohledně vkládání obrázků do Wikipedie a s tím souvisejících věcí se dozvíte na stránce Nápověda:Obrázky. S pozdravem --Wespecz 18. 10. 2010, 15:15 (UTC)

Zdravím! Nejsem si jist, jestli jsem pochopil vaši žádost; do článku Neudorf (okres Erzgebirge) jsem přidal popisek k fotografii, pokud jste potřebovala ještě něco dalšího, dejte vědět. --Mormegil 18. 10. 2010, 21:02 (UTC)