Wikipedista:Mormegil

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Wikipedisté podle jazyka

Jmenuji se Petr Kadlec, jsem „inženýr elektrotechniky a informatiky“ (FEL ČVUT), pracuji jako programátor. Jakéž takéž znalosti tedy mám (kromě počítačů, u kterých by se to dalo předpokládat) v oblasti matematika/fyzika. Rád si přečtu nějakou sci-fi či fantasy knížku (ale klidně i něco jiného, od literatury faktu po detektivku), zahraju si nějakou deskovou hru (nejraději vrhcáby) a u toho poslouchám hudbu, nejčastěji U2. Jsem wikiholik, v testu mám něco kolem 232 bodů.

Jsem tady na české Wikipedii (ale také na Commons) jedním ze správců, pokud potřebujete mou pomoc či máte nějaké dotazy, neváhejte se zeptat na diskusní stránce, také mi můžete poslat mail na mormegil(zavináč)centrum(tečka)cz, v akutních případech můžete také zkusit xmpp:mormegil@jabber.cz či ICQ #68196926.

Materiály ke stažení


Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Mormegil.

Malé editace multilicencovány do public domain
Všechny své příspěvky označené jako malé editace uvolňuji jako volné dílo (do public domain) – navíc ke standardní možnosti použití CC-BY-SA a GFDL. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.

Externí odkazy