Diskuse s wikipedistou:Jlop456

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatelky K123456 v tématu „Honoré II.

Děkuji Vám za informace v článku Ludmila Spěsivcevová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 5. 6. 2014, 13:38 (UTC)

Vítejte na Wikipedii[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 5. 6. 2014, 13:56 (UTC)

Jak podepisovat své diskusní příspěvky[editovat zdroj]

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 9. 6. 2014, 06:50 (UTC)

Prosím, své diskusní příspěvky, tedy i žádosti o pomoc na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc vždy podepisujte výše popsaným způsobem. Děkuji za pochopení --Bazi (diskuse) 9. 6. 2014, 16:44 (UTC)

Tak znovu: Pouze diskusní příspěvky se podepisují, encyklopedické články nikoli. Nevkládejte proto, prosím, svůj podpis do článků jako Velkokníže Jaroslav nebo Ludmila Spěsivcevová, vkládejte však svůj podpis na konec každého svého příspěvku v diskusích k článkům a na podobných místech. --Bazi (diskuse) 9. 6. 2014, 17:55 (UTC)

Velkokníže Jaroslav[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Velkokníže Jaroslav. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --77.236.222.13 9. 6. 2014, 12:46 (UTC)

Článek je již rozšířen, takže jsem z něj subpahýlovou ceduli odstranil. Stále však trpí stejným problémem jako Váš první článek - naprostou nepřítomností jakýchkoli zdrojů, z nichž jste informace čerpala. Prosím, do obou článku je doplňte. --Bazi (diskuse) 9. 6. 2014, 18:07 (UTC)

Jánošík[editovat zdroj]

--Tomas62 (diskuse) 10. 6. 2014, 20:42 (UTC)

Alexandr - Něvská bitva[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Alexandr - Něvská bitva, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 08:32 (UTC)

Velkokníže Jaroslav[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Velkokníže Jaroslav, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.fdb.cz/film/velkoknize-jaroslav/70639

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 11. 6. 2014, 08:35 (UTC)

Maxmilián Thun-Hohenstein[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Maxmilián Thun-Hohenstein. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zdenekk2 (diskuse) 11. 6. 2014, 14:48 (UTC)

Kategorizace[editovat zdroj]

Dobrý den, stránka se do kategorie zařazuje tak, že se do jejího textu přidá text [[Kategorie:Název kategorie]]. Více na WP:Kategorizace. --Jvs 23. 6. 2014, 13:14 (UTC)

Ludmila Spěsivcevová - EV[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ludmila Spěsivcevová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Bazi (diskuse) 23. 6. 2014, 13:26 (UTC)

Brazilský teriér[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Brazilský teriér, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/6813/brazilsky-terier/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 27. 6. 2014, 21:37 (UTC)

Kategorizace podruhé[editovat zdroj]

Upozorňuji (stejně jako Jvs výše), že vaše editace tohoto typu jsou zcela chybné. Věnujte prosím pozornost stránce WP:Kategorizace. Díky. --Harold (diskuse) 1. 7. 2014, 14:26 (UTC)

Geoffrey Evans[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Geoffrey Evans. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 2. 7. 2014, 08:39 (UTC)

Východoevropský ovčák[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Východoevropský ovčák, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.celysvet.cz/vychodoevropsky-ovcak.php

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 21. 7. 2014, 12:03 (UTC)

Shilohský ovčák[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Shilohský ovčák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 30. 7. 2014, 18:23 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Shilohský ovčák, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.celysvet.cz/shilohsky-ovcak.php

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Promiňte mi, ale vidím zde, že to zdaleka není první případ, kdy na Wikipedii vkládáte cizí texty podléhající autorským právům. Potřebujete kolem toho něco vysvětlit, aby bylo jasné, že takto se encyklopedické články na Wikipedii nemají vytvářet? --Bazi (diskuse) 31. 7. 2014, 12:26 (UTC)

Izjaslav I. vs. Izjaslav Vladimirovič[editovat zdroj]

Nezakládejte prosím stejný článek pod dvěma různými názvy, zbytečně přiděláváte práci ostatním přispěvatelům. K odkazu na článek z různých názvů slouží Přesměrování. Děkuji, --RomanM82 (diskuse) 16. 1. 2015, 20:42 (CET)Odpovědět

Honoré II.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Honoré II.. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  25. 1. 2015, 19:05 (CET)Odpovědět