Diskuse s wikipedistou:Havel1997

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Kategorie[editovat zdroj]

Dobrý den, i kategorie se zařazují do kategorií - viz WP:KAT. Pokud budete zakládat kategorie, prosím zamyslete se nad tím, čemu mají sloužit. Kategorie s názvem Charlie nikomu nic neřekne a spíš si bude myslet, že sdružuje lidi se jménem Charlie... Smazal jsem ji tedy a částečně nahradil Kategorie:Knihy Jenny Nimmové. Jinak Vás upozorňuji, že Vámi vytvářená hesla budou mazána, neb nesplňují podmínky encyklopedické významnosti. Pokud nedodáte zdroje dokládající významnost těchto článků, myslím, že ani nemá cenu je zakládat :-( Ušetříte čas sobě i údržbářům. S pozdravem pěkné noci --Podzemnik 10. 4. 2010, 20:38 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Ahoj! Chtěl bych ti poděkovat za vyznamenání profíka na portálech. Moc mne to potěšilo! Jen jsem se dozvěděl, že jsem byl vyznamenán uplně náhodou :). Myslím, že by stálo za to (je to tak zvykem) vždy dotyčnému napsat a třeba stručně shrnout za co ho dostal atd. Jinak díky moc za to, že se v tom angažuješ. Líbí se mi, že se někdo "rozhlíží kolem" a uděluje vyznamenání. Vytváření nových je také moc fajn. Rád bych ti za to připíchl wikikytičku. Ještě jednou díky a zkus prosím ještě sesmolit nějákou větu a připíchnout vyznamenání vyznamenaným do diskuze. Pokud si nebudeš vědět rady, můžeš nahlédnout na nějákou diskuzní stránku, nebo mi napsat. Snad dokážu pomoci. Ještě jednou díky! Měj se fajn! --Hagar 15. 4. 2010, 18:18 (UTC)

Eddie Stone[editovat zdroj]

Zdravím, navrhl jsem heslo Eddie Stone na smazání. Jedná se o rozcestník a pro dvě podobná hesla tu rozcestníky nezakládáme. Používáme šablonu {{možná hledáte}}. Zkuste založit hesla rovnou o těch pánech.--Juan de Vojníkov 6. 5. 2010, 15:45 (UTC)

John McAleese[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku John McAleese. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Harold 11. 5. 2010, 18:46 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku 4Story. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold 9. 7. 2011, 17:03 (UTC)

Dobrý den, do článku jsem doplnil šest recenzí a šablonu významnost odstranil. --Wespecz 9. 7. 2011, 17:46 (UTC)

Dračí srdce[editovat zdroj]

Díky za pěknou šablonu Narnie. Ale jedna věc mě mate. Je tam na ní odkaz "Thomas Brezina (Dračí srdce)" (z čehož soudím, že to je asi kniha), ale link vede na film Dračí srdce, kde při zběžném pohledu a ctrl+F nevidím nic o člověku Thomas Brezina ani o knižní předloze. Tak jak to prosím je? --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 1. 8. 2011, 13:51 (UTC)

  • Omlouvám se asi jsem měl to odkázat na Dračí srdce (knižní série). Je to knižní série od Thomase Breziny, děj jejich knih je podobný tomu z Letopisů Narnie (děti se pomocí kouzla dostanou do pohádkové země aby pomáhali místním obyvatelům). Tato kniha nemá společného nic s filmem Dračí srdce.--S přáním hezkého dne Havel1997 2. 8. 2011, 08:24 (UTC)

Vidím že jsi to již opravil. Díky a pěkný den. --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 2. 8. 2011, 09:22 (UTC)

Hudba? Portál:Hudba[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že jsi před chvílí založil článek o švédské zpěvačce Emilii Rydberg. Mimo to také máš na uživatelské stránce uvedeno, že máš rád Karla Kryla, Aleše Brichtu, Hanu Zagorovou a hlavně to, že nemáš rád Leoše Mareše (s tím s tebou tedy úplně souhlasím). Takže asi máš rád hudbu. Nehceš se alespoň podívat a nominovat nějaký článek na portále hudba? Nominace je zde a hlasování (až po 15. srpnu) zde. S pozdravem Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 9. 8. 2011, 19:19 (UTC)

  • Dobře kouknu se po nějakých článcích a pokud se mi bude některý z nich zdá velmi dobrý pravděpodobně ho nominuji --S přáním hezkého dne Havel1997 10. 8. 2011, 08:00 (UTC)

Letopisy Narnie[editovat zdroj]

Ahoj, těší mě Tvůj zájem o Letopisy Narnie. Ve svém uživatelském prostoru mám rozdělaný článek o Zuzaně a o prvním filmu. Mám Tě o svých nových článcích z Narnie informovat, abys je mohl skouknout a vylepšit? Nedávno jsem založil Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka, časem to asi rozšířím. --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 10. 8. 2011, 16:00 (UTC)

  • To informování záleží na tobě, sám jsem se chtěl na Letopisy Narnie více podívat. Článek Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka je už docela obsáhlý alespoň co se týká děje :) --S přáním hezkého dne Havel1997 10. 8. 2011, 16:38 (UTC)

Plně s Tebou souhlasím, děj už rozšiřovat nechci, ale není tam skoro nic kromě děje.--Pavel Jelínek diskuse příspěvky 10. 8. 2011, 17:26 (UTC)

Založil jsem

Formát seznamu narnijských postav[editovat zdroj]

Ahoj, který z formátů diskutovaných na Wikipedie:Potřebuji_pomoc#Seznam_postav_z_Letopisů_Narnie se Ti prosím zdá nejlepší pro článek Postavy v Letopisech Narnie? Nemůžu se nějak rozhodnout...--Pavel Jelínek diskuse příspěvky 15. 8. 2011, 16:08 (UTC)

Hrádek (Heulos)[editovat zdroj]

Skutečně je to oficiální název? Já měl za to, že se tý budově Hrádek jen říká. --Freibo 18. 11. 2011, 21:06 (UTC)

WikiProjekt Letopisy Narnie[editovat zdroj]

Ahoj, založil jsem WikiProjekt pro Letopisy Narnie. Zajímavá je jen diskusní stránka. --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 22. 11. 2011, 06:28 (UTC)

Seznamy postav[editovat zdroj]

Dobrý den, jako jednoho z tvůrců jednoho seznamu postav Vás oslovuji a prosím o vyjádření zde.--DeeMusil (diskuse) 30. 5. 2012, 21:55 (UTC)

  • Dobrý den, četl jsem si tuto diskuzi ale abych se přiznal moc nerozumím tomu jak má být článek referován. Při tvoření těchto seznamů často vycházím z vlastních znalostí. Poté pod článek přidám několik odkazů na stránky ve kterých se některá moje slova potvrzují. --S přáním hezkého dne Havel1997 (diskuse) 31. 5. 2012, 06:52 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Harold (diskuse) 16. 7. 2012, 19:37 (UTC)

Název vyznamenání[editovat zdroj]

Zdravím, kolego! Probírám se wikivyznamenáními a všiml jsem si, že jste zřejmě autorem Zlatá medaile Sira Artura C. Doyla. Protože jde o vyznamenání po dobu 2,5 roku od vytvoření dosud neudělené (nemýlím-li se), dovolil bych si bez širší diskuse navrhnout zkrácení jeho názvu na Řád Artura C. Doyla. Zdůvodnění:

  • Šlechtické a jiné tituly osobností není zvykem v názvech vyznamenání uvádět.
  • Pokud není zamýšlen vznik i stříbrné a bronzové medaile, označení za „zlatou“ se mi zdá být zbytečně konkrétní a ponechal bych to spíš jen pro rozlišování více tříd téhož vyznamenání.
  • Zdá se, že mezi vyznamenáními převládá pojmenování „řád“.

Podobně jste založil i dvojici dalších vyznamenání – Ocenění Stana Leeho a Cenu Hanse Christiana Andersena. I v jejich případě bych navrhoval přejmenování na „řád“. A výhledově bych popřemýšlel a dovolil si k nim navrhnout nějaký nový obrázek, který by korespondoval s hvězdami a medailemi ostatních vyznamenání. --Bazi (diskuse) 24. 9. 2013, 12:09 (UTC)

Díky. Vrhnu se tedy na příslušné úpravy. Doufám, že vyznamenání najdou i své nositele, v zájmu Wikipedie. Hezký den! --Bazi (diskuse) 25. 9. 2013, 01:42 (UTC)
Portal Barnstar

Ještě bych rád konzultoval další změnu. Založil jste titul Profík za práci na portálech. Objevil jsem pro právě takové ocenění velmi vhodný obrázek File:Portal Barnstar Hires.png, který bych navrhoval použít. A zároveň bych navrhoval přejmenování na titul „Portálového profíka“ nebo možná ještě raději na „Řád portálového profíka“. To aby se jednak zachovala jakási návaznost na stávající pojmenování, ale zároveň aby byla už v názvu zřetelně vymezena oblast činnosti, na kterou se ocenění vztahuje. Může být? --Bazi (diskuse) 27. 9. 2013, 00:00 (UTC)

Natalja Poklonskaja‎[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste přidal většinu informací do článku Natalja Poklonskaja‎ a za tyto příspěvky vám děkuji. Jen jsem chtěl poprosit, jestli by bylo možno dané informace ozdrojovat. Přeci jen by Wikipedie měla poskytovat odkazy na zdroje, odkud článek autor čerpal informace; tento případ je ještě o to citlivější, že se jedná o živou osobu. Pokud byste měl jakékoliv technické potíže, tak určitě rád pomohu. S pozdravem Drecker (diskuse) 9. 4. 2014, 13:57 (UTC)

Igor Girkin[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za založení článku Igor Girkin. Promazal jsem jej ale nyní, protože negativní materiál o živých a nedávno zemřelých lidech (Wikipedie:Reference#Co zdrojovat) bez zdrojů tu nemůže jen tak nechat. Klidně ty informace vraťte zpátky, ale už s doložením zdroje, který danou informaci tvrdí; teď v článku není ani jedna reference. Děkuji. S pozdravem --19. 8. 2014, 11:50 (UTC), Utar (diskuse)

Delta Force vs. Armed Forces Corp.[editovat zdroj]

Dobrý den, přesunul jste článek Delta Force (videohra) na název Armed Forces Corp. Chystáte se článek ještě upravit, aby odpovídal novému názvu? Nebo se bude ten článek nějak dělit na dva články o dvou hrách? S pozdravem --20. 10. 2014, 18:19 (UTC), Utar (diskuse)

  • Článek spíše upravím, aby pojednával jen o této jedné hře. Pokud by se hry, s podobným názvem, ale navzájem jinak nesouvisející, sdružovaly do jednoho článku, mohlo by to působit zmatečně. Pak je ještě nutné odstranit stránku s přesměrováním. --S přáním hezkého dne Havel1997 (diskuse) 20. 10. 2014, 20:56 (UTC)

DoS[editovat zdroj]

Dobrý den navrhl jsem článek, Hunting Unlimited 2010 na smazání. Zde se můžete vyjádřit v diskuzi Wikipedie:Diskuse o smazání/Hunting Unlimited 2010. S pozdravem Mirek256 11. 1. 2016, 15:04 (CET)Odpovědět

Vesmírný pirát kapitán Harlock[editovat zdroj]

Ahoj Havel1997! Byl jsem v České republice třikrát, můžete udělat článek o anime Vesmírný pirát kapitán Harlock? pokud uděláte tento článek, budu vám vděčný! Děkuji! --89.110.1.194 6. 4. 2018, 17:51 (CEST)Odpovědět

Portal film[editovat zdroj]

Ahoj, já jsem se dlouhou dobu staral o portal Film, chceš s tím nějak pomoci? Já teď nestíhám se o něj starat, ale rozjel jsem několik projektů pro portál, ale nedodělal, když jsem zjistil, že moje nápady lidé ignorují. Např. článek měsíce, foto měsíce..

--Simca (diskuse) 10. 4. 2018, 10:13 (CEST)Odpovědět

  • Ahoj, teď ještě dělám na portálu Hudba, takže zatím přemýšlím, co do budoucna s portálem Film podniknout. Nejdřív bych tam asi začal rozjíždět aktuality a sekci "výročí". Vybírat článek měsíce nebo foto měsíce už je trochu složitější, minimálně pro mě. --H97 (diskuse) 10. 4. 2018, 10:18 (CEST)Odpovědět
    • Výročí jsem prebíral z SK Portal Film :-) Tak to šlo jenom to přeložit... (To sis asi všiml že..) Ale ty aktuality byla práce... a článek měsíce a foto.. Pokud na to nebudeš jediný, tak určitě by se s tím dalo udělat hodně.. já jsem to měl dobře promyšlený - https://cs.wikipedia.org/wiki/Portál:Film/Článek/Pravidla

--Simca (diskuse) 10. 4. 2018, 10:21 (CEST)Odpovědět

      • Zkusil jsem provizorně nahodit "článek měsíce", ale bůhvíproč se mi nechce zobrazit přímo na portálu. Těmhle technickým věcem tu tolik nerozumím. --H97 (diskuse) 10. 4. 2018, 12:10 (CEST)Odpovědět
        • Tak už to funguje. :D

Tábor Polokrevných[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Tábor Polokrevných. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jvs 7. 8. 2019, 15:44 (CEST)Odpovědět

Lodě v Pirátech z Karibiku[editovat zdroj]

Pro tvou informaci: Wikipedie:Diskuse o smazání/Lodě v Pirátech z Karibiku. — Draceane diskusepříspěvky 14. 2. 2021, 23:09 (CET)Odpovědět

Byl jsem mladistvým Intelektuálem a Choking Hazard[editovat zdroj]

dobrý den, prosím o radu či pomoc - hledám wikipedistu, který by byl ochoten rozepsat - samozřejmě dle svého výběru a uvážení na základě informací, které bych dodal - hesla mých filmů jako je Choking Hazard nebo Byl jsem mladistvým intelektuálem. děkuji předem za odpověď --Marek Dobeš (diskuse) 13. 2. 2023, 20:20 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Nové články[editovat zdroj]

Dobré ráno, všiml jsem si vašich nových článků, konkrétně třeba včerejšího Artem Žoga. Ten i ostatní jsou neúplné. Chybí v nich nadpisy, kategorie, šablony (včetně infoboxů a navboxů), články nejsou propojeny s interwiki; moc nechápu citování webů kopírujících přímo z Wikidat atd. Po prověřených uživatelích se články standardně neprověřují, proto jsem vás chtěl na tyto nedostatky upozornit. Děkuji --Tengoblinekcz (diskuse) 22. 7. 2023, 05:08 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět