Diskuse s wikipedistou:Bestskier

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jvs v tématu „K2 atmitec

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 18. 8. 2010, 08:34 (UTC)

Také děkuji! Jedno z mála frekventevoaných foto-témat. Můžete si s fotografickým článkem pohrát a zkusit přidat tabulku funkcí ze slovenské wiki;

Díky, správce portálu Fotografie, --Svajcr 18. 8. 2010, 12:30 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Gymnázium Ivana Olbrachta. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst 3. 10. 2010, 19:58 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bozkov, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mercy 5. 10. 2010, 08:15 (UTC)

Vysavač[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 15. 3. 2011, 14:28 (UTC)

Dobrý den,

doplnil jsem referenci slovníku pojmů, ze které jsem čerpal. S firmou Robzone nejsem nijak spojen.

(Bestskier 15. 3. 2011, 14:34 (UTC))

Vložil jste jej na nesprávné místo (zcela nevhodně do nadpisu) a jde zcela jednoznačně o komerční WEB, který sem IMHO vůbec nepatří. Navíc jste zapoměl dole udělat odstavec REFERENCE - celkově chybná editace z Vaší strany - to jen na vysvětlenou. MiroslavJosef 15. 3. 2011, 14:36 (UTC)
Vložení do nadpisu jsem si vědom a bylo chybou, odstavec reference byl chybně vytvořen již v těle článku, editoval jsem pouze část Robotický vysavač. Když jsem po uložení editace zjistil, že je v těle článku odstavec referenci špatně zadán (zřejmě překlep autora - můžete si ověřit v historii), chybu jsem přešel opravit, Vy jste byl však rychlejší. To na obranu "celkově chybné editace z mé strany".

(Bestskier 15. 3. 2011, 14:40 (UTC))

Aha - omlouvám se, tak hluboce jsem toto nezkoumal - faktem je, že je zde příliš mnoho přispěvatelů, kteří se prakticky neustále snaží o komerční propagaci buďto své firmy nebo i sebe sama a odkazy navíc vkládají do Wikipedie někdy naprosto nevhodně. MiroslavJosef 15. 3. 2011, 14:45 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Festo. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Martin Kotačka 15. 11. 2011, 14:30 (UTC)

Používejte prosím kategorie[editovat zdroj]

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] na novou řádku u konce stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává šablona [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]]
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]]
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT:Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy

♥ K123456  7. 4. 2012, 18:04 (UTC)

Auto ESA[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Auto ESA. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --MiroslavJosef (diskuse) 10. 4. 2012, 09:31 (UTC)

Dobrý den, doplnil jsem zdroje, které by mohly splňovat podmínky významnosti. Můžu se zeptat, jestli je to dostatečné? Děkuji, s pozdravem Bestskier (diskuse) 16. 4. 2012, 05:19 (UTC)

Home Sweet Home[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Realitní kancelář Home Sweet Home. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 29. 7. 2012, 15:59 (UTC)

Zdravím, doplnil jsem zdroje, které snad dokazují významnost. Můžu se zeptat, jestli je to dostatečné? Děkuji, s pozdravem Bestskier (diskuse) 6. 8. 2012, 13:18 (UTC)

M&M Reality[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku M&M Reality. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 29. 7. 2012, 16:02 (UTC)

Dobrý den, zdroje, které dle mého názoru dokazují významnost jsem doplnil. Můžu se zeptat, jestli je to dostatečné? Děkuji, s pozdravem Bestskier (diskuse) 6. 8. 2012, 14:23 (UTC)

K2 atmitec[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku K2 atmitec. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold (diskuse) 12. 8. 2012, 18:57 (UTC)

Dobrý den, zdroje, které dle mého názoru dokazují významnost jsem doplnil. Můžu se zeptat, jestli je to dostatečné? Děkuji, s pozdravem Bestskier (diskuse) 3. 9. 2012, 13:03 (UTC)

Topsleva[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Topsleva. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tlusťa 30. 7. 2013, 08:17 (UTC)

Myslím že Wikipedii neprospívá, pokud slouží k PR či SEO a bohužel z Vašich příspěvků mám pocti, že ji k tomu zneužíváte. --Tlusťa 30. 7. 2013, 08:28 (UTC)

Dobrý den, doplnil jsem odkazy, které by mohly splňovat podmínky významnosti. Jestli se vám zdá příspěvek jako PR, rád ho upravím a přepíšu. Dejte mi prosím vědět, kde to tak působí. Rozhodně nechci Wikipedii zahlcovat reklamními příspěvky. --Bestskier

K2 atmitec[editovat zdroj]

Dobrý den, článek K2 atmitec jsem navrhl na smazání. --Jvs 18. 5. 2015, 15:35 (CEST)Odpovědět