Diskuse s wikipedistou:Nut

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Zdravím. Koukal jsem na Seznam postav z Harryho Pottera, který jste editoval, a mám návrh na vylepšení: zkuste dát před jméno každé postavy hvězdičku, asi takhle:

* Harry Potter

Výsledek vypadá takhle:

Více na Nápověda:Jak editovat stránku. --Japo ¿ 17:20, 7. 2. 2007 (UTC)

Autorská práva[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Seznamte se, Joe Black, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 17:25, 14. 2. 2007 (UTC)

Mohl byste doplnit v kterém dílu Harry Pottera se ten upír objevil ? -- Hkmaly 16:36, 25. 3. 2007 (UTC)

Ahoj, mám jen malinkatou připomínku, je dobře, že se staráš o potírání vandalismu, ale když už něco podobného jako v Akční program KSČ objevíš, dej tam pls na začátek šablonku {{smazat}}. Jde o to, že jsi sice vymázla vulgární obsah, ale stránku mohou fyzicky smazat jen správci a ti se právě o tom, že se stránkou je něco v nepořádku dozví v Kategorii:Stránky ke smazání plněné právě tou šablonou. Každý ze správců ji totiž průběžně sleduje (nebo by měl :-)). Díky --Horst 14:48, 24. 5. 2007 (UTC)


Fridrich II. Bojovný[editovat zdroj]

a jak to mám udělat? Moc to ještě neumím. Díky Acoma

Rozšiřování subpahýlů[editovat zdroj]

Dobrý den, dívala jsem se, že rozšiřujete subpahýly. To je velice potřebná a zaslužná činnost. Jen bych chtěla poprosit, jestli byste nepřidávala i kategorii a interwiki. Bez těchto odkazů článek "visí ve vzduchu" a není provázán se zbytkem encyklopedie. Pro příklad se můžete podívat do článku brodiví, kde jsem to dodala. Děkuji. --Karakal 18:04, 7. 6. 2007 (UTC)


Eduard Jan Brynych[editovat zdroj]

Prosim priste nez budete editovat, resp. vracet provedene zmeny, prectete si tento clanek : Wikipedie:Biografie. Dekuji --Zacatecnik 17:48, 3. 11. 2007 (UTC)

Specializované pahýly[editovat zdroj]

Zdravím. Všiml jsem si, že jsi dnes editovala stránky týkající se pahýlů. Mám připomínku k přesunům pahýlů z Kategorie:Staré šablony pahýlů do Kategorie:Šablony pahýlů. Nevím, zda jsi si toho všimla, ale v té druhé kategorii byly všechny pahýly s unifikovaným názvem. Pahýly, které byly do této kategorie v poslední době vloženy jsem upravoval tak, aby byl stejný formát názvu a odkazy na něj nesměřovaly přes přesměrování. Než do Kategorie:Šablony pahýlů budeš vkládat další pahýly, uprav je prosím alespoň tak, aby měly stejný název a nejlépe i tak, že budou používat poslední verzi kódu Dannyho B., která je použita např. v Šablona:Pahýl - antropologie. Díky. Moc lidí se o pahýly nestará, takže si Tvého zájmu cením. --Doktory 22:56, 13. 2. 2008 (UTC)

Ale teď jsem si všiml, jak jsi vylepšila kód v Šablona:Pahýl - malíř! Krásná práce! --Doktory 23:13, 13. 2. 2008 (UTC)

To jsi se do toho hned pustila? Počkalo by to do rána LOL. Doufám, že to nevnímáš jako byrokratické šikanování. Myslím si, že je vhodné, aby se formát názvů pahýlů ustálil a každý mohl odhadnout, jak se který pahýl bude jmenovat. Díky za spolupráci.
Dovolil jsem si také přejmenovat pahýl o obrazech. Udělal jsem z něj Šablona:Pahýl - malba. Pokud bys k tomu měla výhrady, stačí napsat.
Dobrou noc. --Doktory 23:58, 13. 2. 2008 (UTC)

Vyznamenaní[editovat zdroj]

Uděluji ti vyznamenání Nováček - Podmínkou pro udělení tohoto vyznamenání je 200 editací a 1 měsíc působení na Wikipedii. --Limojoe 05:39, 27. 2. 2008 (UTC)

ahoj chápu proč jsi odstanil zbytečné údaje ale nechápu proč jsi jí přesunul ,když tohle je první sada ordinace je potom ještě ordinace 2 proto tam je "I" protože od 6 sezóny se nazívá už OVZ2! jinak díly doplnim podle toho jak rychle je dám na svoje stránky(obvikle překopíruji potom seznam !--Petr21 19:13, 14. 6. 2008 (UTC)

Tak se omlouvám za překlepy a hlavně, že jem z tebe udělal kluka ač jsi jistě pěkná holka(jsem se nekoukl na profilu :( jj tak to necháme tak jak to je. Asi je to tak správně Petr --Petr21 21:09, 14. 6. 2008 (UTC)

Wikivyznamenání: Učeň[editovat zdroj]

„Učeň“

Ahoj. Třídím teď trochu seznamy vyznamenaných a tak jsem si všiml, že už jsi pravděpodobně dosáhla své jubilejní tisící editace! Pokud ne, se svou aktivitou této mety dosáhneš jistě v nejbližších dnech. Proto si dovoluji udělit Ti druhé wikivyznamenání za věrnost, tentokrát s označením „Učeň“! Věřím, že společně s námi budeš dál rozvíjet českou Wikipedii. S pozdravem a gratulací --Doktory 10:00, 27. 6. 2008 (UTC)

Moc děkuju za vyznamenání. A když mi ještě skoro dvacet editací chybí, hned to hledím dohnat. --Nut 16:16, 27. 6. 2008 (UTC)